Λαμπερή όσο ποτέ!

Λαμπερή όσο ποτέ! Πρόσωπο που λάμπει Φωτεινό χωρίς να γυαλίζει Λαμπερή όσο ποτέ!

Θέλετε να γίνετε και πάλι η πρωταγωνίστρια; Θέλετε να ανανεωθείτε; Αφήστε το κουρασμένο ύφος και αναδείξτε την ομορφιά σας. Προσθέστε περισσότερη γοητεία στην εμφάνισή σας, με αστραφτερές πινελιές, που θα σας κάνουν εκθαμβωτική!

Μαλλιά εκτός συναγωνισμού
Επιφυλάξτε τους κάτι διαφορετικό! Χαρίστε τους ζωντάνια και νεύρο, δίνοντάς τους πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνισή σας. Το ζητούμενο; Να διαθέτουν κίνηση και ελαστικότητα, να εκπέμπουν λάμψη, να είναι απαλά και μεταξένια. Με άλλα λόγια, να είναι εντυπωσιακά στην όψη, αλλά να ικανοποιούν απόλυτα και το αίσθημα της αφής. Με λίγο περισσότερο ζήλο και μεράκι, μπορείτε να πετύχετε θαυμαστό αποτέλεσμα. Απαραίτητες προϋποθέσεις: (σχετικά) καλή κατάσταση της τρίχας, κολακευτικό χρώμα, σωστό φορμάρισμα. Τα λεπτά και άτονα μαλλιά είναι συνήθως και τα πιο προβληματικά στο styling, γιατί έχουν την τάση να χάνουν πολύ γρήγορα τη φόρμα τους. Για να διευκολυνθείτε, χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε αφρό για όγκο, όχι αμέσως μετά το λούσιμο, αλλά αφού πρώτα τα στεγνώσετε για λίγο και απομακρύνετε την πολλή υγρασία.

Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ λεπτά, τότε χρησιμοποιήστε και ρόλεϊ μαζί με τον αφρό, για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια στο χτένισμα.

Λαμπερή όσο ποτέ!Αστραφτερό μακιγιάζ
Οι ιριδίζουσες υφές έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή. Είναι πολύ λαμπερές, γιατί συνήθως περιέχουν χρυσαφένια ή ασημένια ψήγματα και δίνουν «μεταλλικό» αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει. Τα πιο δημοφιλή ιριδίζοντα προϊόντα είναι οι σκιές με μεταλλικό εφέ που απλώνονται στα βλέφαρα με τα δάχτυλα και έχουν ρευστή υφή. Είναι πολύ εύκολες στο χειρισμό, αλλά δεν κολακεύουν ιδιαίτερα τα ώριμα δέρματα, γιατί δείχνουν πολύ περισσότερο έντονες τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Μολονότι οι σκιές αυτές φαίνονται πολύ κραυγαλέες και χτυπητές μέσα στη συσκευασία τους, γίνονται περίπου διάφανες -μετά την εφαρμογή- και πάντως η χρωματική τους ένταση μειώνεται αισθητά, αλλά παραμένουν η λάμψη και ο ιριδισμός.

Στην περίπτωση, ωστόσο, που η περιοχή των ματιών είναι αρκετά ταλαιπωρημένη, καλύτερα να προτιμήσετε κλασικές ματ σκιές, που σίγουρα δεν θα τονίσουν περισσότερο τα σημάδια του χρόνου.

Λαμπερή όσο ποτέ!Πρόσωπο νεανικό και τονωμένο
Αν πιστεύετε πως τα σημάδια του χρόνου είναι πλέον εμφανή, μπορείτε, αναλαμβάνοντας δράση από τώρα, να «σβήσετε» ή τουλάχιστον να αμβλύνετε ουκ ολίγες ρυτίδες.

Πολύτιμο όπλο και σύμμαχός σας στη δύσκολη αυτή «μάχη» τα μαγικά προϊόντα που λέγονται σέρουμ (οροί) και καταφέρνουν το ακατόρθωτο, εξαλείφοντας ή τουλάχιστον μειώνοντας το βάθος και την έκταση ακόμη και των πιο «σκληρών» ρυτίδων. Η αποτελεσματικότητά τους οφείλεται στα πολύ δραστικά συστατικά, που περιέχονται σε μεγάλες περιεκτικότητες και ενεργοποιούν τους μηχανισμούς αναζωογόνησης και ανανέωσης των κυττάρων, πετυχαίνοντας εφέ λίφτινγκ. Προσοχή, όμως! Δεν χρειάζεται να καταφύγετε στη βοήθεια των σέρουμ πριν από την ηλικία των 40, αφού η δράση τους προορίζεται για πιο ώριμα και καταπονημένα δέρματα. Να θυμάστε, επίσης, ότι το σέρουμ αποτελεί εντατική κούρα ταχείας δράσης που δεν πρέπει να εφαρμόζεται συνεχώς, αλλά κατά διαστήματα.

 

Διαβάστε επίσης