Αποφύγετε τις Αρρώστιες του Χειμώνα

Αποφύγετε τις Αρρώστιες του Χειμώνα Αποφύγετε τις Αρρώστιες του Χειμώνα

Η ευαισθησία σας στα κρυολογήματα δείχνει σαφώς ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα έχει ανάγκη ενίσχυσης. Μπορείτε να βελτιώσετε δραστικά το ανοσοποιητικό σας, προσαρμόζοντας τη δίαιτά σας και προσθέτοντας συμπληρώματα: ένα συμπλήρωμα με βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία και ένα συμπλήρωμα με αντιοξειδωτικά. Αυτό θα εφοδιάσει τον οργανισμό σας με τα μέσα που χρειάζεται και θα βοηθήσει να κρατηθείτε χωρίς φτερνίσματα και ρουθουνίσματα.

Υπερ-θρεπτικά Συστατικά

Να συμπεριλάβετε πολλά χρωματιστά φρέσκα φρούτα και χορταρικά, μια εξαιρετική δίαιτα ενίσχυσης του ανοσοποιητικού που θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τρία φρούτα, μία πλούσια σαλάτα, μια τονωτική σούπα με βάση χορταρικά και τρεις μερίδες από ελαφρά μαγειρεμένα στον ατμό χορταρικά – καθημερινά!

Αποφύγετε τις Αρρώστιες του ΧειμώναΣυμπληρώματα Ενίσχυσης του Ανοσοποιητικού

Εφοδιαστείτε – ο χρυσός κανόνας είναι να αρχίσετε από νωρίς και να συνεχίσετε όσο διαρκεί το κρύο, μην περιμένετε μέχρι να έχετε αρχίσει να φτερνίζεστε!

Η Δύναμη των Πρωτεϊνών

Οι πρωτεΐνες παρέχουν τα αμινοξέα που χρειάζεται ο οργανισμός για την ανάπτυξη και την αποκατάσταση, κάθε κύτταρο του οργανισμού βασίζεται σε ημερήσια πρόσληψη πρωτεϊνών, συμπεριλαμβανομένου του ανοσοποιητικού συστήματος. Βεβαιωθείτε ότι παίρνετε αρκετά!

Αποφύγετε τις Αρρώστιες του ΧειμώναΣυντόμευση του κρυολογήματος

Αν τελικά έχετε κρυολόγημα, μην το πολεμάτε και μην διαδίδετε τα μικρόβιά σας στους γύρω. Μείνετε στο κρεβάτι για λίγες ημέρες για να βοηθήσετε να μειωθεί η διάρκεια και τα συμπτώματά του!

Μόλυνση εσωτερικού χώρου

Χιλιάδες χημικών συστατικών κυκλοφορούν στα σπίτια μας, έρχονται με τον αέρα ή με άλλο τρόπο και όταν τα παράθυρα μένουν κλειστά για να κρατούν τη ζέστη, ο αέρας γίνεται όλο και περισσότερο στάσιμος και μολυσμένος. Και αναπνέετε μέσα σε αυτόν! Γι’ αυτό δώστε στο σπίτι σας καθημερινά ένα ρεύμα φρέσκου αέρα. Η κεντρική θέρμανση αφαιρεί την υγρασία από τον αέρα και το δέρμα σας, γι’ αυτό να χρησιμοποιείτε πάντοτε ένα αποτελεσματικό προϊόν ενυδάτωσης.

 

Διαβάστε επίσης