Πρωινό στο κρεβάτι για τη Γιορτή της Μητέρας

Πρωινό στο κρεβάτι για τη Γιορτή της Μητέρας Πρώτη Κυριακή του Μαΐου Πρωινό στο κρεβάτι για τη Γιορτή της Μητέρας

Ένας παραδοσιακός αλλά πάντα υπέροχος τρόπος να ευχαριστήσετε την μαμά σας την ημέρα της Γιορτής της Μητέρας είναι να της προσφέρετε πρωινό στο κρεβάτι. Είναι κάτι που μπορούν εύκολα να ετοιμάσουν τα παιδιά, κάτι που θα κάνει τη μαμά σας να αισθανθεί πόσο πολύ την αγαπάτε και πόσο την εκτιμάτε.

Βήματα:
1. Χρησιμοποιήστε έναν αρκετά μεγάλο δίσκο για να χωρέσει όλα όσα έχετε διαλέξει.

2. Βγάλτε από την πιατοθήκη, ένα πιάτο, και μαχαιροπήρουνα.

3. Τοποθετήστε το πιάτο στο κέντρο του δίσκου με το μαχαίρι και το κουτάλι στα δεξιά και πιρούνι στα αριστερά.

4. Διπλώστε όμορφα μια πετσέτα και τοποθετήστε την δίπλα από το πιρούνι.

Πρωινό στο κρεβάτι για τη Γιορτή της Μητέρας5. Φτιάξτε ένα εμπνευσμένο, αλλά γρήγορο πρωινό που να περιέχει αυτά που προτιμά η μαμά σας.

6. Ετοιμάστε για τη μαμά ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι, ακριβώς όπως τον προτιμά.

7. Περιλάβετε ένα μικρό ποτήρι από τον αγαπημένο της χυμό.

8. Τοποθετήστε μικρό ανθοδοχείο στο δίσκο και χρησιμοποιήστε ένα λουλούδι από τον κήπο σας. Αν δεν έχετε κήπο, χρησιμοποιήστε έναν μεμονωμένο τριαντάφυλλο, που αγοράσατε εκ των προτέρων.

9. Διπλώστε μια εφημερίδα, ένα περιοδικό ή το βιβλίο που απολαμβάνει στη μια πλευρά του δίσκου.

Πρωινό στο κρεβάτι για τη Γιορτή της Μητέρας10. Σκορπίστε μερικά ροδοπέταλα γύρω από τις άκρες του δίσκου.

11. Μοστράρετε μια μικρή με μια φωτογραφία των παιδιών της στο δίσκο.

12. Προσθέστε μερικά ιδιαίτερα πράγματα για να δώσετε προσωπικότητα στο δίσκο. Αν η μαμά αγαπά τις πεταλούδες, τοποθετήστε στο δίσκο μια μικρή χάρτινη πεταλούδα. Αν λατρεύει τη σοκολάτα, ετοιμάστε της κρουασάν με γέμιση σοκολάτας και τοποθετήστε ένα επιπλέον σοκολατένιο τριαντάφυλλο στο δίσκο.

13. Δέστε κορδέλα στις λαβές του δίσκου για να τον κάνετε πιο χαριτωμένο.

14. Σερβίρετε το πρωινό ζεστό και μεταφέρετε το δίσκο με προσοχή, ώστε να μην ανατραπεί και τίποτα απρόοπτο να μη συμβεί.

15. Αφήστε το δώρο της για τη «γιορτή της μητέρας» στο δίσκο ή μπορείτε να της το δώσετε αφού έχει απολαύσει το πρωινό της στο κρεβάτι.

16. Μην ξεχάσετε να φροντίσετε για το καθάρισμα και το συμμάζεμα της κουζίνας μετά τις ετοιμασίες σας, κάτι που σίγουρα θα τη χαροποιήσει.

Συμβουλές:
Πρωινό στο κρεβάτι για τη Γιορτή της ΜητέραςΕνθαρρύνετε τα παιδιά να βοηθήσουν στην προετοιμασία αυτού του δίσκου. Οι προσπάθειές τους μπορεί να μην είναι τόσο επιμελείς όσο η δική σας, αλλά η μαμά θα το εκτιμήσει. Μπορούν να προσθέσουν δικές τους κάρτες και ζωγραφιές. Αφήστε τα παιδιά να τραγουδήσουν κάποιο τραγουδάκι ειδικά για τη μητέρα, όταν της παραδίδουν το δίσκο.

Αν δεν υπάρχει χώρος στο δίσκο για το ανθοδοχείο σας, βάλτε το λουλούδι επάνω στην πετσέτα.

Σαφώς μια χειροποίητη κάρτα έχει μεγαλύτερη αξία, και ιδιαίτερα αν περιλαμβάνει ένα κείμενο από κάτι που σας δίδαξε αυτή ή μια φράση που συνήθως χρησιμοποιεί, αποδεικνύοντας ότι κερδίζετε από αυτήν με κάθε τρόπο.

Βαλεντίνη Πολίτη
Info:
Πηγή:

Διαβάστε επίσης