Φροντίστε το μεγάλο σας μωρό

Αντρες Φροντίστε το μεγάλο σας μωρό για να έχετε ευτυχισμένο σύζυγο και ταίρι Φροντίστε το μεγάλο σας μωρό

Τον αγαπάτε και θέλετε να τον βλέπετε χαρούμενο. Δουλεύει πολλές ώρες για να προσφέρει σε εσάς και τα παιδιά σας ό,τι καλύτερο, αλλά ο χρόνος του είναι περιορισμένος. Δείτε μερικές ιδέες για να κάνετε τη ζωή του συζύγου σας πιο εύκολη και να του δείξετε την αγάπη σας!

Τον καμαρώνετε όταν παίζει με τα παιδιά, μιλάει με ενθουσιασμό με την παρέα για την τελευταία ταινία που είδατε ή δείχνει στους φίλους σας τις φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι σας. Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε την καθημερινότητά του πιο όμορφη και εύκολη είναι να βρείτε μικρές λύσεις για να του εξοικονομήσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του.

Είναι αθλητικός τύπος και του αρέσει η φύση;

Ξέρετε πως του αρέσει να μαστορεύει συνέχεια το αυτοκίνητό του;Φροντίστε να του έχετε πάντα έτοιμη την αθλητική του τσάντα, με όλα τα είδη που θα χρειαστεί. Διαλέξτε εκείνα τα ρούχα και τα παπούτσια που χρειάζονται ανάλογα με το χόμπι του, βάλτε μέσα έξτρα αλλαξιές και φυσικά ένα μικρό φαρμακείο.

Ξέρετε πως του αρέσει να μαστορεύει συνέχεια το αυτοκίνητό του;

Αγοράστε του ένα βαλιτσάκι με εργαλεία, ώστε να ασχολείται με το χόμπι του χωρίς να αναστατώνει το σπίτι! Πάρτε του απλές φόρμες εργασίας και θα νιώσει ότι είναι ένας μικρός μάστορας. Εσείς θα απαλλαγείτε από την καταστροφή των καλών του ρούχων από γράσα, λάδια και άλλα παρόμοια.

Είναι περήφανος για την ταινιοθήκη του και συχνά καλείτε φίλους στο σπίτι για να δείτε μαζί DVD;

καλείτε φίλους στο σπίτι για να δείτε μαζί DVD;Οργανώστε μαζί του το… κινηματογραφικό του βασίλειο. Κάθε φορά που το τακτοποιείτε, θυμηθείτε πού ήταν κάθε DVD, ώστε να βρίσκει εύκολα ό,τι και αν ψάχνει. Αν δεν είστε σίγουρες για το πού πάει τι, γλιτώστε του χρόνο μαζεύοντας όλες τις σκόρπιες ταινίες μαζί και ενημερώστε τον, ώστε να μη χάνει χρόνο ψάχνοντας. Είναι τόσο απλό να του κάνετε την καθημερινότητα πιο εύκολη!

Δώστε του λύσεις για να  περιποιείται τον εαυτό του εύκολα και γρήγορα

– Φτιάξτε του τα ρούχα. Σηκώνεται νωρίτερα από εσάς για να πάει στη δουλειά; Κάντε του «δώρο» 5-10 λεπτά επιπλέον χουζούρι, οργανώνοντας την ντουλάπα του ώστε να βρίσκει γρήγορα τα ρούχα του. Φτιάξτε τα συρτάρια με τα πάντα καλοσιδερωμένα, ώστε να βρίσκει γρήγορα αυτό που θέλει, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνει. Έτσι, θα βλέπει κάθε πρωί πόσο τον νοιάζεστε και θα ξεκινά την ημέρα με περισσότερο κέφι.
husband_careΕκσυγχρονίστε τις συνήθειές του. Παραπονιέται πως το κούρεμα του δεν του αρέσει, αλλά δεν έχει χρόνο να ψάξει για καινούργιο κομμωτήριο… ή κουρέα! Απλώς βρείτε έναν φίλο του με μοντέρνο κούρεμα και πείτε του την επόμενη φορά να δοκιμάσει κάτι νέο.

– Μην ξεχνάτε το λούσιμό του. Αν το μπάνιο του μοιάζει μια βαρετή διαδικασία, εσείς ξέρετε πώς να εξασφαλίσετε το καλύτερο αποτέλεσμα για εκείνον. Φροντίστε να του έχετε πάντα έτοιμες καθαρές πετσέτες και ζεστό νερό. Ψωνίστε του νέα σαμπουάν, ξυριστικά, χτένες και καλλυντικά για άντρες.  Έτσι η καθημερινή φροντίδα των μαλλιών και του προσώπου του θα του είναι πανεύκολη και θα την δει και ο ίδιος με ευχαρίστηση.

 

Διαβάστε επίσης