Πώς να αγοράσετε και πώς να καθαρίσετε μια ψάθινη τσάντα

Πώς να αγοράσετε και πώς να καθαρίσετε μια ψάθινη τσάντα Πώς να αγοράσετε και πώς να καθαρίσετε μια ψάθινη τσάντα

Ψάχνοντας για την τέλεια καλοκαιρινή τσάντα, είναι σημαντικό βήμα να στήσετε πρώτα την καλοκαιρινή σας ντουλάπα. Τα καλάθια ή οι τσάντες από ψάθα είναι μια κλασική επιλογή και μια αξιόλογη επένδυση, δεδομένου ότι μπορούν να είναι ταιριαστά είτε φορεθούν με ένα όμορφο μάξι φόρεμα είτε με ένα λινό σορτς. Κάθε καλοκαίρι, τόσο στους οίκους υψηλής ραπτικής, όσο και στην μαζική παραγωγή προτείνουν μία μεγάλη ποικιλία από ψάθινες τσάντες. Και το φετινό καλοκαίρι δεν αποτελεί εξαίρεση.

Πώς να αγοράσετε μια ψάθινη τσάντα

Πώς να αγοράσετε και πώς να καθαρίσετε μια ψάθινη τσάνταΌταν σκέφτεστε μια καλοκαιρινή τσάντα, ίσως στο μυαλό σας να έρχεται η εικόνα μιας ψάθινης τσάντας, που θα ταίριαζε απόλυτα στην παραλία. Αυτές οι τσάντες μπορούν να μεταφέρουν πολλά καλοκαιρινά είδη, χωρίς να χάνουν το σχήμα και τη φόρμα τους. Μπορείτε να επιλέξετε για την αγορά σας μια χειροποίητη τσάντα από ψάθα ή κάποια εργοστασιακής παραγωγής.

Αποφασίστε για το είδος της ψάθινης τσάντας που επιθυμείτε να αγοράσετε. Μπορείτε να πάρετε μικρότερες τσάντες με δερμάτινο κούμπωμα ή μεγαλύτερες, τετράγωνες με χειρολαβή, σε στυλ tote. Όλες οι τσάντες από ψάθα θα πρέπει να έχουν εσωτερική επένδυση από ύφασμα, με σκοπό την προστασία και την ακεραιότητάς τους, όσο τις χρησιμοποιείτε.

Βρείτε έναν αξιόπιστο κατασκευαστή. Αν ψάχνετε για μια μοντέρνα και προσιτή τσάντα από ψάθα, ενημερωθείτε για τις προσφορές που υπάρχουν σε καταστήματα με ψάθινα είδη. Μπορείτε να βρείτε παραδοσιακές και μοντέρνες τσάντες, όπως επίσης βαμμένες και απλικέ (με διακοσμητικά πρόσθετα από ύφασμα).

Αγοράστε μια ψάθινη τσάντα online. Μπορείτε να βρείτε σε πολλά σχέδια και διαφορετικές επωνυμίες, όταν κάνετε την αγορά σας από το διαδίκτυο.

Αγοράστε μια ψάθινη τσάντα στις διακοπές σας. Αν σχεδιάζετε να πάτε κάπου μακριά, αυτό το καλοκαίρι, μπορείτε να αποκτήσετε μια χειροποίητη τσάντα σε πολλούς τουριστικούς προορισμούς. Μπορείτε επίσης να πετύχετε μια καλή τιμή, ύστερα από διαπραγματεύσεις με τον πωλητή.

Πώς να καθαρίσετε μια ψάθινη τσάντα

Πώς να αγοράσετε και πώς να καθαρίσετε μια ψάθινη τσάνταΕίχατε ήδη μια ψάθινη τσάντα στο ντουλάπι σας και χρειάζεται φρεσκάρισμα για την χρησιμοποιήσετε κι αυτό το καλοκαίρι; Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς να το κάνετε, διαβάστε εδώ μια ιδέα:

Χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα, για ένα καθάρισμα ρουτίνας. Ρυθμίστε την αναρρόφηση σε χαμηλή ένταση και καλύψτε το στόμιο του αναρροφητήρα με μια νάιλον κάλτσα κατά τη διάρκεια της αναρρόφησης για να προστατέψετε την ψάθα. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί ή ένα βαμβακερό πετσετάκι, για να επαλείψετε αδιάλυτο ή συμπυκνωμένο απορρυπαντικό – καθαριστικό σε σημεία όπου υπάρχει βρομιά ή λιπαρές κηλίδες, στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό πανί, βρεγμένο σε δροσερό νερό, και αφήστε να στεγνώσει στον αέρα. Μην χρησιμοποιείτε ζεστό νερό, με το οποίο μπορεί να στραβώσει η ψάθα.

Αν η ψάθα είναι αρκετά σφιχτή, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα προστατευτικό σπρέι για ύφασμα, ώστε να διατηρήσετε την τσάντα σας καθαρή για περισσότερο καιρό, αποτρέποντας τους ρύπους να εγκατασταθούν επάνω της. Αφήστε αυτό το προστατευτικό στρώμα, να στεγνώσει καλά, πριν χρησιμοποιήσετε την τσάντα, καθώς μπορεί να μείνουν υπολείμματα στα ρούχα σας, αν δεν είναι απολύτως στεγνή.

Info:
Πηγή:

Διαβάστε επίσης