Κορδέλα στα μαλλιά, πάντα στη μόδα!

Κορδέλα στα μαλλιά, πάντα στη μόδα! Κορδέλα στα μαλλιά, πάντα στη μόδα!

Ποιο είναι το πιο hot trend της σεζόν; Τι είναι αυτό που θα ανανεώσει το ανοιξιάτικο λουκ σας, αλλά και τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις;  Δεν είναι ούτε κάποιο πολύπλοκο χτένισμα, ούτε ένα καινούριο χρώμα μαλλιών. Είναι ένα κλασικό αλλά και πάντα μοντέρνο αξεσουάρ, η κορδέλα! Διαβάστε παρακάτω τι επιτάσσει η μόδα για τις κορδέλες και πώς θα εντυπωσιάσετε φορώντας τις.

Στενή κορδέλα κατά μήκος του μετώπου
Η πολύ στενή κορδέλα που φοριέται κατά μήκος του μετώπου είναι το πιο hot trend της σεζόν, γι’ αυτό δώστε προσοχή. Μια πολύ λεπτή γραμμή χωρίζει το chic από τις απόκριες. Εξάλλου οι απανταχού διάσημες celebrities και fashionistas έχουν ήδη υιοθετήσει το λουκ.

Κορδέλα στα μαλλιά, πάντα στη μόδα!Αν έχετε μακριά μαλλιά και χωρίστρα στη μέση είναι πολύ εύκολο να στερεώσετε τη λεπτή κορδέλα κατά μήκος του μετώπου. Οι αφέλειες ναι μεν συνδυάζονται και αυτές με την κορδέλα αλλά είναι προτιμότερο να τολμήσετε το λουκ με πιο μακριά τα μπροστινά μαλλιά. Το συγκεκριμένο λουκ είναι ικανό να σας προσδώσει ένα πιο έθνικ στιλ που πολλές θα ζηλέψουν! Για να έχετε μοντέρνα και casual εμφάνιση φορέστε την κορδέλα με ένα κομψό ρούχο, αντί για μια ριχτή μπλούζα ή ένα φόρεμα. Είναι ιδανική επιλογή αν έχετε λεπτή σιλουέτα.

Αν πάλι θέλετε λιγάκι πιο χίπικο ή μποέμικο λουκ δεν έχετε παρά να τολμήσετε να εντυπωσιάσετε με τη δύναμη της κορδέλας-μπαντάνας που είναι πιο φαρδιά και φοριέται στο επάνω μέρος του κεφαλιού.

Πώς θα πετύχετε σωστά το λουκ
Κορδέλα στα μαλλιά, πάντα στη μόδα! Τυλίξτε μια λεπτή κορδέλα γύρω από την κορυφή του κεφαλιού σας και προσέξτε να μην μαζεύονται τα μαλλιά σας γύρω από τα αυτιά. Αν έχετε αφέλειες φροντίστε να φορέσετε την κορδέλα πάνω από τις αφέλειες, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι σούπερ. Προσέξτε ώστε η η κορδέλα σας να μην «ανεβαίνει» προς τα επάνω και δημιουργείται μεγάλος όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Αν χρειαστεί «κατεβάζετε» την κορδέλα σας προς τα κάτω έτσι ώστε να μη δημιουργείται μεγάλη διαφορά.

Διπλή κορδέλα, διπλή επιτυχία
Η διπλή κορδέλα ειδικά στη μαύρη της εκδοχή είναι από τα πιο δημοφιλή τρεντ της σεζόν. Ταιριάξτε τέλεια την διπλή κορδέλα με κότσο και μεταμορφωθείτε στο απόλυτο hairstyle icon! Έτσι μιλάμε για 2 σε ένα! Όγκο ψηλά και διπλή κορδέλα είναι ότι πρέπει για να στρέψετε όλα τα βλέμματα προς το μέρος σας και να ακολουθήσουν επιφωνήματα θαυμασμού! Η διπλή κορδέλα ταιριάζει τέλεια και με τις αφέλειες και με όλα τα μήκη μαλλιών.

Κορδέλα στα μαλλιά, πάντα στη μόδα! Η χοντρή κορδέλα
Η χοντρή κορδέλα όχι μόνο σας χαρίζει απαράμιλλο στιλ αλλά και κρατάει τα μαλλιά στη θέση τους. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που μπορεί να σας βοηθήσει να μεταμορφωθείτε σε μαθητιώσα σχολείου αλλά και σε style icon. Τα οβάλ γυαλιά ηλίου σε συνδυασμό με τη χοντρή κορδέλα είναι από τα must λουκ του καλοκαιριού, που πρέπει να υιοθετήσετε!

Κορδέλα πλεξούδα και κοτσίδες
Οι πλεκτές κορδέλες και κοτσίδες από τεχνητή τρίχα είναι ιδανικές για φορεθούν από τη μία πλευρά του κεφαλιού στην άλλη όταν τα φυσικά μαλλιά είναι πολύ μικρά για να επιτρέψουν χτενίσματα με πλεξούδες και κοτσίδες.

Κορδέλα στα μαλλιά, πάντα στη μόδα! Μπορείτε να βρείτε διάφορους τύπους στην αγορά με τρίχες εκλεκτής ποιότητας, που θα σας δώσουν ένα μοντέρνο στυλ χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας μαλλιά! Μπορείτε θαυμάσια να κάνετε συνδυασμούς όχι μόνο στην απόχρωση των μαλλιών σας αλλά και σε άλλες αποχρώσεις.

Φτιάξτε τις μόνες σας
Μια κορδέλα μαλλιών μπορεί να αποδειχθεί το ιδανικό αξεσουάρ μόδας και να «ανεβάσει» την εμφάνισή σας. Παρόλο που η αγορά μιας κορδέλας είναι μια επιλογή, μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας τις ιδανικές κορδέλες για τα μαλλιά σας που θα εκφράζουν τον τύπο σας. Έτσι εκτός από την εξοικονόμηση χρημάτων, η χειροποίητη κατασκευή σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την κορδέλα στα μέτρα σας, επιλέγοντας από την αρχή το υλικό, το μέγεθος και το χρώμα.

 

Διαβάστε επίσης