Φωτογράφιση γάμου

Φωτογράφηση γάμου Φωτογράφηση γάμου

Οι φωτογραφίες του γάμου, είναι πέρα για πέρα το πιο σημαντικό, το πιο βασικό, το μόνο που θα κάνει τις αναμνήσεις από τον γάμο σας να διαρκέσουν για πάντα!

Βρίσκεστε στην διαδικασία των ετοιμασιών για τον γάμο σας; Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να προετοιμάσετε για έναν γάμο. Σίγουρα θέλετε αυτό το γεγονός να είναι όσο το δυνατόν πιο σωστά οργανωμένο και τέλειο, για εσάς και το άλλο σας μισό. Οι ετοιμασίες του γάμου περιλαμβάνουν όλα αυτά που απαιτούνται ώστε να γίνει η μέρα αυτή πιο ξεχωριστή, ιδιαίτερη και μοναδική. Οι φωτογραφίες του γάμου είναι πέρα για πέρα ένα από τα πιο σημαντικά, ίσως το πιο βασικό, αλλά σίγουρα το μόνο που θα κάνει τις αναμνήσεις από τον γάμο σας να διαρκέσουν για πάντα!

Το κάθε παντρεμένο ζευγάρι, θέλει να έχει αναμνήσεις, ακόμα και από την πιο μικρή λεπτομέρεια, της ημέρας του γάμου του. Πώς πήγαν τα πράγματα; Οι καλεσμένοι περάσανε καλά; Το μυστήριο του γάμου ήταν ωραίο; Η δεξίωση εξελίχθηκε όπως την είχατε σχεδιάσει; Οι φωτογραφίες γάμου μπορούν να αποτυπώσουν αυτές τις λεπτομέρειες και να σας κάνουν να ξαναζήσετε την ομορφότερη ημέρα της ζωής σας, την ημέρα του Γάμου σας, ξανά και ξανά… Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος, για τον οποίον η φωτογράφιση γάμου πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες φωτογράφους γάμου, οι οποίοι μπορούν να αποτυπώσουν σε φωτογραφίες τα γεγονότα όπως ακριβώς συμβαίνουν.

Πολλοί φωτογράφοι γάμου, βρίσκουν χρήσιμο, να δημιουργούν μαζί με το μελλόνυμφο ζευγάρι, μια λίστα με τις φωτογραφίες που θεωρούν απαραίτητες. Ούτως ή άλλως, είναι η ημέρα τους και αυτοί γνωρίζουν καλύτερα τι θέλουν και τι όχι… από εκεί και έπειτα ξεκινάει η δουλειά του φωτογράφου γάμου.

Μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες γάμου, που θέλουν να έχουν στο άλμπουμ τους τα ζευγάρια, είναι και αυτές από την προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης, καθώς ετοιμάζονται για τον γάμο. Το νυφικό επίσης, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στην φωτογράφιση, καθώς η κάθε νύφη θέλει να έχει την καλύτερη φωτογραφία από το πιο σημαντικό φόρεμα της ζωής της. Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τον γαμπρό με την οικογένεια του και την νύφη με την δική της οικογένεια, επίσης είναι πολύ βασικές και δεν πρέπει να λείπουν. Και η λίστα με τις βασικές φωτογραφίες συνεχίζεται. Οι βέρες, τα στέφανα, ο χορός του Ησαΐα, κτλ.

Οι φωτογραφίες γάμου, όχι μόνο αποτυπώνουν την βραδιά του γάμου αλλά το βασικότερο όλων, δημιουργούν ανεξίτηλες στον χρόνο αναμνήσεις, οι οποίες περνάνε από γενιά σε γενιά, με την πάροδο του χρόνου. Οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε δει τις φωτογραφίες γάμου των γονέων μας, ακόμα και των παππούδων και των γιαγιάδων μας. Οι παλιές φωτογραφίες, μας φέρνουν στο μυαλό αυτές τις όμορφες αναμνήσεις, από τις μοναδικές στιγμές της ζωής τους. Σε μερικά χρόνια, τα παιδιά σας και αργότερα τα εγγόνια σας, θα θαυμάζουν αυτές τις φωτογραφίες. Δώστε τους δυνατότητα, να τις θαυμάζουν και να τις χαίρονται μαζί με εσάς.

Για την φωτογράφιση του γάμου σας, μπορεί να χρησιμοποιηθούν διάφορες φωτογραφικές τεχνικές. Αυτές περιλαμβάνουν την παραδοσιακή και κλασική φωτογράφιση γάμου, την photo-journalistic, δηλαδή το φωτορεπορτάζ, όπου απουσιάζουν οι στημένες και βαρετές λήψεις και φυσικά τη μοντέρνα φωτογραφία (contemporary photography) και την fashion style φωτογράφιση γάμου. Όλα αυτά τα φωτογραφικά στυλ, προσφέρουν διαφορετικά αποτελέσματα πάνω στο ίδιο θέμα, τον γάμο σας και την φωτογράφιση του.

Ο γάμος είναι το πιο πολυφωτογραφημένο γεγονός στην ζωή ενός ζευγαριού. Είναι βασικό οι φωτογραφίες να λαμβάνονται και να επεξεργάζονται κατά τον καλύτερο τρόπο. Το να συνεργαστείτε με ένα επαγγελματία φωτογράφο γάμου, είναι απαραίτητο, αν είστε απόλυτοι στην αναζήτηση της τελειότητας.

Επιλέξτε τον καλύτερο, βάση αυτού που επιθυμείτε να παραλάβετε. Σίγουρα στην αναζήτηση σας για φωτογράφο γάμου, θα συναντηθείτε με πολλούς. Αρκετοί θα ισχυρίζονται ότι είναι οι καλύτεροι, αλλά μόνο εσείς, με μια πιο προσεκτική παρατήρηση στην λεπτομέρεια, θα μπορέσετε να διακρίνετε ποιος είναι ο καλύτερος για τον γάμο σας. Το στυλ του κάθε επαγγελματία, το πως αποτυπώνει τις στιγμές και φυσικά η προσωπική επαφή και η σχέση που θα αναπτύξετε μεταξύ σας, θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε αναμνήσεις που διαρκούν, με φωτογραφίες γάμου γεμάτες χαρά, ενθουσιασμό, χαμόγελα και μοιραστείτε την ομορφότερη ημέρα της ζωής σας, με τους αγαπημένους σας. Εν τέλει, γιορτάστε την ένωση των δύο σας, με το να αποτυπώσετε την κάθε στιγμή. Όταν τα χρόνια περάσουν, το μόνο που θα σας θυμίζει ότι οι δύο γίνατε ένα, θα είναι οι φωτογραφίες σας.

Ελένη Δόνα
Φωτογράφος γάμου

Info: Η Ελένη Δόνα είναι φωτογράφος γάμου,  υπεύθυνη της Montaz Productions – φωτογραφηση γαμου
τηλ. 210 6015330

Πηγή: www.montaz.gr

Διαβάστε επίσης