Ποιό χρώμα ταιριάζει στα μαλλιά σου το καλοκαίρι

Ποιό χρώμα ταιριάζει στα μαλλιά σου το καλοκαίρι Ποιό χρώμα ταιριάζει στα μαλλιά σου το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έφτασε και σίγουρα τα μαλλιά σου θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα! Ήλιος, θάλασσα, αλάτι αφυδατώνουν τα μαλλιά σου που δεν έχουν περάσει και λίγα με το πιστολάκι που χρησιμοποιείς σχεδόν καθημερινά!  Θέλεις μια αλλαγή αλλά δεν είσαι σίγουρη ποιο χρώμα να διαλέξεις για φέτος το καλοκαίρι; Μην ανησυχείς, η χρωματική γκάμα φέτος σε αφήνει ελεύθερη να αποκτήσεις τα θεϊκά μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν!

Μπες στο ίσο δρόμο: τα ίσια μαλλιά πέρα από πολύ ωραία – όταν είναι υγιή και λαμπερά- είναι και πολύ της μόδας! Πιασμένα στο πλάι ή μισά δίνουν ένα ρομαντικό τόνο στο χτένισμα σου, ελεύθερα κάτω σε μετατρέπουν στην απόλυτη femme fatale, αλλά και πιασμένα στην κορυφή με ανάλαφρες τούφες να πέφτουν χαλαρά στους ώμους σου, σου χαρίζουν την κόμη των ονείρων σου!

Ποιο χρώμα ταιριάζει στα μαλλιά σου το καλοκαίριΒάλε χρώμα: επέλεξε ζεστά χρώματα σε γήινους τόνους για φέτος το καλοκαίρι που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου! Το natural look, είναι για μια κόμη φορά in!

Αν έχεις ροζ επιδερμίδα διάλεξε αποχρώσεις σαντρέ αλλά και ξανθές ανταύγειες ή μες που «δένουν» άψογα με την επιδερμίδα σου. Αν η επιδερμίδα σου έχει μια πιο κιτρινωπή απόχρωση, τότε σου ταιριάζουν πιο ζεστές αποχρώσεις.

Το καστανό ή το σοκολατί είναι μια πολύ καλή λύση! Τα λιπαρά μαλλιά είναι από τη φύση τους πιο λαμπερά και δεν έχουν ανάγκη από κοντίσιονερ. Στη συνέχεια σκούπισε το κεφάλι με μια πετσέτα. Αν πάλι από τις βαφές, τα μαλλιά σου έχουν γίνει ξηρά, φρόντισε να χρησιμοποιείς μάσκα μαλλιών σε κάθε λούσιμο αλλά καλό είναι να μη λούζεσαι πολύ συχνά γιατί η τρίχα γίνεται πολύ πιο εύθραυστη.

Αν έχεις ξηρά ή λεπτά μαλλιά απέφυγε τη χρήση χημικών ουσιών (π.χ. βαφές, περμανάντ κλπ.), οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή δερματοπάθειες αλλά και να αποδυναμώσουν την τρίχα σου!

Αν πάλι έχεις σγουρά μαλλιά, μην ξεχνάς ότι απορροφούν το φως και τον ήλιο αλλά σε συνδυασμό με πιο σκούρες αποχρώσεις (καστανό, μαύρο) έχουν ιδιαίτερη λάμψη!

Λευκός Οίκος: ακόμη αν έχεις πολλά λευκά, οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις όπως το ψυχρό ξανθό ή οι ξανθές ανταύγειες θα τα καλύψουν και όταν θα βγαίνει η ρίζα σου δεν θα υπάρχει τόση έντονη διαφορά, οπότε είναι μια καλή λύση για το καλοκαιράκι.

Θεϊκά μαλλιά: όσο για το κούρεμα σου οι επιλογές είναι πολλές. Το καλοκαίρι, μπορείς και επιβάλλεται να λανσάρεις ένα πιο χαλαρό λουκ στα μαλλιά σου, που και θα αποκαταστήσουν τη χαμένη λάμψη τους και θα ξεκουραστούν από τις ατελείωτες ώρες styling. Ιδανική λύση που σου προσδίδει και έναν αέρα glamour είναι ένας χαλαρός κότσος που γίνεται πολύ εύκολα και εντυπωσιάζει!

Βιταμίνες: μην ξεχνάς ότι τα μαλλιά και το δέρμα σου είναι ο καθρέφτης της διατροφής σου! Η διατροφή σου πρέπει να είναι πλούσια σε βιταμίνες A, B, C αλλά και σίδηρο! Επίσης το νερό, βοηθά στην ενυδάτωση του οργανισμού σου και δεν πρέπει να το ξεχνάς!

Και αφού έμαθες τα μυστικά για θεϊκά μαλλιά, δεν έχεις παρά να τα εφαρμόσεις σήμερα κιόλας ώστε τα μαλλιά σου να hair-ουν άκρας υγείας!

 

Διαβάστε επίσης