Τα μόνα πέντε προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από την τσάντα σου

Τα μόνα πέντε προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από την τσάντα σου Τα μόνα πέντε προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από την τσάντα σου

Αν κουβαλάς κι εσύ κάθε μέρα μια τσάντα που ο μεγαλύτερος ή έστω ο μισός χώρος της καταλαμβάνεται από καλλυντικά τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Στην πραγματικότητα πέντε έξυπνα προϊόντα είναι αρκετά για ένα γρήγορο βάψιμο ή ένα γρήγορο φρεσκάρισμα.

Το μυστικό είναι να βάζεις στο νεσεσέρ σου προϊόντα με πολλαπλές χρήσεις, γλιτώνοντας έτσι πολύτιμο χώρο στην τσάντα σου.

1. Concealer: Αναλόγως με τις ανάγκες του δέρματος σου θα διαλέξεις και το καλυπτικό προϊόν που σου ταιριάζει. Σε μορφή στικ για τις ξηρές επιδερμίδες και κόμπακτ για τις λιπαρές. Χρησιμοποίησε το για να κρύψεις του μαύρους κύκλους και να φωτίσεις το πρόσωπό σου σε σημεία όπως την εσωτερική γωνία των ματιών, κάτω από το τόξο του φρυδιού, κατά μήκος της μύτης και γύρω από τα χείλη.

2. Χρώμα για μάγουλα και χείλη: Διάλεξε ένα προϊόν που μπορεί να παίξει διπλό ρόλο ως κραγιόν και ρουζ ταυτόχρονα. Μια ήπια απόχρωση σε στικ μορφή είναι η πιο σοφή επιλογή. Και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιπλέον σαν σκιά ματιών, αρκεί να την τοποθετήσεις στην εξωτερική γωνία για να κάνει το βλέμμα ζεστό αλλά όχι κουρασμένο, με λίγη πούδρα από πάνω, για να μείνει στη θέση της.

3. Πούδρα σε σκόνη: Πάλι αναλόγως πόση κάλυψη θέλεις, θα διαλέξεις διάφανη πούδρα ή με χρώμα. Μια πούδρα με χρώμα θα «ζωντανέψει» ένα κουρασμένο χλωμό πρόσωπο και θα απαλύνει τις δυσχρωμίες. Από την άλλη, αν νιώθεις ότι δεν σου χρειάζεται και προτιμάς πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα, σκέψου πως η διάφανη πούδρα σε μια στιγμή μεγάλης ανάγκης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ξηρό σαμπουάν.

4. Lip balm: Το πιο πολυχρηστικό και must προϊόν για κάθε γυναικεία τσάντα. Διαλέξτε το πιο ενυδατικό που έχεις και πρόσθεσέ το στο νεσεσέρ σου. Εκτός από την προφανή του χρήση να ενυδατώνει τα χείλη, μπορεί να χρησιμεύσει σαν τζελ για τα φρύδια ή για να τιθασεύσει κάποιες απείθαρχες τρίχες από τα μαλλιά. Επίσης μπορεί να προστατεύσει τα πόδια μας από τις φουσκάλες, αν βάλουμε λίγο στα σημεία που συνήθως μας χτυπάνε τα παπούτσια.

5. Μάσκαρα: Διάλεξε κάποια που να μην μουντζουρώνει εύκολα και αν είναι δυνατόν να συνδυάζει όγκο και μήκος. Γιατί ένα μακιγιάζ δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς μάσκαρα.

Και τέλος, αφού πολλά από αυτά τα προϊόντα απλώνονται με τα δάχτυλα, μην ξεχνάς να βάζεις στην τσάντα σου ένα πακέτο με αντισηπτικά μαντιλάκια.

Βαλεντίνη Πολίτη
Info:
Πηγή:

Διαβάστε επίσης