Το pharm16 σας γεμίζει με δώρα όλη την περίοδο των εκπτώσεων

To pharm16 σας γεμίζει με δώρα όλη την περίοδο των εκπτώσεων Το pharm16 σας γεμίζει με δώρα όλη την περίοδο των εκπτώσεων

Στο online φαρμακείο Pharm16 οι εκπτώσεις όχι μόνο ξεκίνησαν αλλά ενισχύονται με απίθανα δώρα, δωροεπιταγές και εκπλήξεις που γεμίζουν το καλάθι των αγορών σας, με το λιγότερο κόστος!

Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις προσφορές;

1. Μεγάλος διαγωνισμός Apivita με πολλά δώρα

2 νικητές κερδίζουν από μία δωροεπιταγή αξίας 80€ για να την αξιοποιήσουν όπως επιθυμούν μέσα από την μεγάλη ποικιλία προϊόντων Apivita. Για να πάρετε αυτόματα μέρος στον διαγωνισμό, αρκεί να πραγματοποιήσετε μία αγορά μέσα από το Pharm16 σε οποιοδήποτε προϊόν!

Οι 2 νικητές, εκτός από την δωροεπιταγή κερδίζουν και 1 set BALU με ενυδατική αρωματική λοσιόν και βιταμινούχο αφρόλουτρο για κορυφαία ενυδάτωση!

Λήξη Διαγωνισμού: 31/1/2016

2. Φανταστικές προσφορές από τις 18/1 – 31/1

Κάνουμε το καλύτερο ξεκίνημα με τα best-seller της στοματικής υγιεινής στο πρώτο 7ήμερο! Κερδίστε -50% στην Νο.1 σε προτιμήσεις ηλεκτρική οδοντόβουρτσα ORAL B pro 1000 & σε όλες τις οδοντόπαστες Colgate!

Μείνετε συντονισμένοι με το αγαπημένο σας online φαρμακείο γιατί εκτός από τα παραπάνω δώρα και προσφορές, το Pharm16 όλη την περίοδο των εκπτώσεων, διατηρεί τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με δωροπακέτα σε όλα τα brands!

Διαβάστε επίσης