Αντρικές απορίες σχετικά με τη γυναικεία μόδα

Αντρικές απορίες σχετικά με τη γυναικεία μόδα Αντρικές απορίες σχετικά με τη γυναικεία μόδα

Προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε τις μεγαλύτερες και πιο αστείες απορίες σχετικά με τη γυναικεία μόδα αλλά δεν είμαστε σίγουρες ότι θα έχουμε αποτέλεσμα.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν και όσα θέματα κι αν γράψουμε είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε ότι άντρες και γυναίκες δε θα συνεννοηθούν ποτέ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως εσύ δεν καταλαβαίνεις τι διασκέδαση μπορεί να βρίσκει ένας άντρας στο να παίζει pro με τους φίλους του ή να μελετάει διεξοδικά το στοίχημα-παίρνει ώρα όσο να πεις-άλλο τόσο δε θα καταλάβουν και οι άντρες κάποια πράγματα που κάνουμε εμείς, τα οποία μπορεί μεν να είναι πολύ σημαντικά για εμάς, είναι όμως ανούσια για εκείνους. Και φυσικά, στην κορυφή της λίστας είναι όλες αυτές οι τάσεις της μόδας τις οποίες φυσικά υιοθετούμε και τις οποίες εκείνοι δεν είναι σε θέση να δεχτούν, γιατί πολύ απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εμείς λοιπόν, ρωτήσαμε αγόρια να εκφράσουν τις βασικές τους απορίες σχετικά με όλα αυτά που επιλέγουμε να φορέσουμε και στη συνέχεια, προσπαθήσαμε-τίμια ομολογούμε-να τους τις λύσουμε.

1. Γιατί αγοράζετε πανάκριβα εσώρουχα ενώ μπορείτε να τα βρείτε σε πολύ λογικές τιμές;
Γιατί πολύ απλά ο σοφός λαός υποστηρίζει ότι, ό, τι δώσεις παίρνεις. Κάτι που σημαίνει, ότι το σουτιέν των 20 ευρώ δε θα κάνει σε καμία περίπτωση τη δουλίτσα αυτού που έχει… 70 και βάλε μη σου πω. Και τελοσπάντων, έχεις δει τις λεπτομέρειες στη δαντέλα; Είναι να μην πληρώσεις αδρά αυτό το κομψοτέχνημα; Πολύ απλά στη συνέχεια κόβεις το φαγητό για 3 μερούλες, και έρχονται τα οικονομικά σου σε μία ισορροπία.

2. Πώς μπορείτε και περπατάτε σε 12ποντα; 
Και σε 15ποντα μη σου πούμε. Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά το γιατί εσύ επιλέγεις κάθε φορά που μας βλέπεις με τα ξυλοπόδαρά μας, να παρκάρεις 5 τετράγωνα μακριά από το μαγαζί ή να κάνεις τον κύκλο γιατί στη γωνία έχει ένα καταπληκτικό παρκάκι. Όχι αλήθεια, την «παλεύεις»; Πονάμε και υποφέρουμε!

3. Γιατί φοράτε παπούτσια που σας προκαλούν πόνο;
Έχεις δει πώς κάνει τη γάμπα μας να φαίνεται το παπούτσι αυτό που φτιάχτηκε για να βασανίσει τη γυναικεία πατούσα; Επειδή εμείς έχουμε δει, είμαστε 100% διατεθειμένες να υποφέρουμε προκειμένου να φαινόμαστε σαν τη Gisele-λέμε τώρα-.

4. Γιατί φοράτε ζώνες με… φόρεμα; 
Επειδή εσείς φοράτε μόνο ό, τι σας είναι απαραίτητο, δε σημαίνει ότι θα κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Όχι, προφανώς και δεν μας πέφτει το φόρεμα απλά δημιουργούμε την υποψία μέσης! Γενικά μας αρέσει να δημιουργούμε υποψίες. Υπάρχει κανά πρόβλημα;

5. Γιατί φοράτε παλτό που δεν σας ζεσταίνουν; 
Διότι προφανώς το συγκεκριμένο ταιριάζει με το υπόλοιπο outfit μας και γιατί όταν βγαίνουμε δε θέλουμε να δείχνουμε 10 κιλά παραπάνω. Με λίγα λόγια, προτιμάμε τη βροχοπνευμονία, από το να φανούμε παχουλές ή άσχημα ντυμένες! Εντάξει;

Διαβάστε επίσης