Καλοκαίρι δίχως έγνοιες, με botox!

Καλοκαίρι δίχως έγνοιες, με botox! Καλοκαίρι δίχως έγνοιες, με botox!

Με τον καύσωνα να μας χτυπά από νωρίς την πόρτα, το αίσθημα της κούρασης μοιάζει να μας κατακλύζει. Αποτυπώνεται στο πρόσωπό μας, στο συνοφρύωμα που κοντεύει να γίνει μόνιμο, στις λεπτές ρυτίδες που σχηματίζονται, καθώς μισοκλείνουμε τα μάτια κάτω από τον καυτό ήλιο.

Οι ρυτίδες τις έκφρασης είναι εκείνες που δημιουργούνται από την κίνηση (συσπάσεις) των μυών του προσώπου και είναι αυτές που με τον χρόνο γίνονται μόνιμες. Είναι οι λεγόμενες στατικές ρυτίδες που βαθαίνουν και μας μεγαλώνουν πριν την ώρα μας. Κι επειδή το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να αφήσουμε πίσω μας τις έγνοιες, το άγχος αλλά και τις ανεπιθύμητες ρυτίδες, το botox είναι η λύση που ψάχνουμε.

Το botox είναι μία θεραπεία ενέσιμη, που έχει την ιδιότητα να «μαλακώνει» την κίνηση των μυών, εξαφανίζοντας έτσι τις ρυτίδες που σχηματίζονται γύρω από τα μάτια και ανάμεσα στα φρύδια. Ακόμα εξομαλύνει τις οριζόντιες γραμμές που εμφανίζονται στο μέτωπό μας με την πάροδο του χρόνου.

Η θεραπεία πραγματοποιείται με μία πολύ λεπτή βελόνα αφού στις απαιτούμενες περιοχές γίνει επάλειψη αναισθητικής κρέμας για να αποφύγουμε και την παραμικρή ενόχληση. Με τον τρόπο αυτό, με λίγα δηλαδή τσιμπήματα, εγχέεται στα προβληματικά μας σημεία το συστατικό του botox, η βοτουλινική τοξίνη. Η δράση του συστατικού είναι ορατή μόλις δύο με τρεις ημέρες μετά. Το botox δεν έχει κανέναν περιορισμό, γίνεται σε 15-20 μόλις λεπτά και διαρκεί 4-6 μήνες, ενώ αν η θεραπεία πραγματοποιηθεί με dysport έχει λίγο μεγαλύτερη διάρκεια (έως 8 μήνες).

To botox έχει διπλό όφελος καθώς όχι μόνο σβήνει τις ρυτίδες έκφρασης, αλλά παράλληλα προφυλάσσει και από την εμφάνιση νέων. Το botox προσφέρει εντυπωσιακά και ποιοτικά αποτελέσματα αρκεί να πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο γιατρό που γνωρίζει τα μυστικά της σωστής έγχυσης ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και να διατηρείται η εκφραστικότητα του προσώπου.

Μεγαπάνος Χρήστος
Πλαστικός Xειρουργός

Info: O Χρήστος Μεγαπάνος είναι Πλαστικός Xειρουργός και εξειδικεύεται στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής και της Αναγεννητικής Ιατρικής.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ιατρείο Regen: 216 700 70 70

Πηγή: Regen.gr
Fb: Regen.yourself

Διαβάστε επίσης