Οι SΟS θεραπείες του Φθινοπώρου

Οι SΟS θεραπείες του Φθινοπώρου Οι SΟS θεραπείες του Φθινοπώρου

Τώρα το φθινόπωρο στην ήδη ταλαιπωρημένη επιδερμίδα μας από την ζέστη και την ηλιακή ακτινοβολία του καλοκαιριού, έρχονται να προστεθούν και οι ξαφνικές αλλαγές του καιρού που την ξηραίνουν, και την κάνουν εύθραυστη. Έτσι, η επιδερμίδα μας χρειάζεται άμεσα ενυδάτωση και αναζωογόνηση.

Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ και διάλυμα βιταμινών 

Το υαλουρονικό οξύ και το διάλυμα βιταμινών και αμινοξέων εγχέεται στο μεσόδερμα και συγκρατεί τα μόρια του νερού, προσφέροντας έτσι ενυδάτωση σε βάθος που διαρκεί. Παράλληλα, με τα ενεσάκια ενεργοποιείται η παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, που κάνουν το δέρμα σφιχτό και σφριγηλό. Η θεραπεία προσφέρει θρέψη, απαλύνει τις ρυτίδες και χαρίζει στο δέρμα φρεσκάδα και μοναδική λάμψη.

Fraxel laser 

Λένε πως ο ήλιος και η θάλασσα εξαφανίζουν τα σπυράκια, αλλά η τραχιά υφή της επιδερμίδας, και τα σημάδια από ακμή μιλούν διαφορετικά. Για να βελτιώσουμε την όψη και την ποιότητα της επιδερμίδας και να εξαλείψουμε τις περιττές ουλές το fraxel laser είναι ο ιδανικός τρόπος. Το fraxel χρησιμοποιείται για να αντιμετωπιστούν ποικίλα προβλήματα και ανάγκες της επιδερμίδας και προσφέρει ανάπλαση και μία συνολική αναζωογόνηση. Τα εξωτερικά, άχρηστα και νεκρά κύτταρα του δέρματος απομακρύνονται, και ουσίες όπως το κολλαγόνο αναγεννώνται. Το αποτέλεσμα είναι μία επιδερμίδα απαλή, χωρίς σημάδια γήρανσης και ουλές.

Χημικό peeling 

Ίσως η καλύτερη μέθοδος απολέπισης που υπάρχει σήμερα. Τα χημικά διαλύματα που προσφέρονται στο χημικό peeling είναι αρκετά με πολλούς συνδυασμούς συστατικών ώστε κυριολεκτικά ανταποκρίνονται σε κάθε τύπο και σε κάθε ανάγκη της επιδερμίδας: βήτα υδροξυοξέα, ρεζορκίνη, το kojid acid, το αζελαϊκό οξύ, γλυκολικό οξύ, TCA. Με την προηγμένη τεχνική του χημικού peeling μπορείτε να καταπολεμήσετε τα σημάδια του δέρματος, κηλίδες , πανάδες, δυσχρωμίες, τα σημάδια της ακμής και της γήρανσης και να παρέχετε στην επιδερμίδα σας ενυδάτωση και φωτεινότητα. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι ένα όμορφο και υγιές δέρμα με ομοιόμορφο χρωματισμό, απαλλαγμένο από λεπτές ρυτίδες και μαύρα στίγματα, λείο, οξυγονωμένο και λαμπερό.

Μην αφήσετε την επιδερμίδα σας αβοήθητη. Περιποιηθείτε την και αυτή θα σας ανταμείψει!

Μεγαπάνος Χρήστος
Πλαστικός Xειρουργός

Info: O Χρήστος Μεγαπάνος είναι Πλαστικός Xειρουργός και εξειδικεύεται στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής και της Αναγεννητικής Ιατρικής.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ιατρείο Regen: 216 700 70 70

Πηγή: Regen.gr
Fb: Regen.yourself

Διαβάστε επίσης