Δέκα μυστικά ομορφιάς για να δείχνετε πάντα υπέροχη

Δέκα μυστικά ομορφιάς για να δείχνετε πάντα υπέροχη Δέκα μυστικά ομορφιάς για να δείχνετε πάντα υπέροχη

Κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει τέλεια οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ωστόσο ο «τρελός» τρόπος ζωής με το τρέξιμο και τις υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικά απλά και έξυπνα μυστικά για να δείχνετε υπέροχη κάθε μέρα, χωρίς να χρειάζεστε πολύ χρόνο.

Για πιο γεμάτα χείλη

Τα αιθέρια έλαια κανέλα και μέντας είναι πολύ αποτελεσματικά στο να κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα και φωτεινά. Αν δεν είστε αλλεργική σε κάποιο από αυτά τα συστατικά, μπορείτε να απλώσετε μερικές σταγόνες στο Lip balm ή το Lip gloss σας και να το φορέσετε κανονικά. Το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχα, γεμάτα και σαγηνευτικά χείλη.

Για να αφαιρέσετε το αδιάβροχο μακιγιάζ

Τα έλαια καρύδας και ελιάς είναι ιδανικά για την αφαίρεση του αδιάβροχου μακιγιάζ. Δοκιμάστε αυτό το τρικ και θα δείτε πως μπορείτε πολύ εύκολα να «ξεπλύνετε» το μακιγιάζ σας, ακόμα και χωρίς το καθαριστικό προσώπου σας.

Για να αραιώσετε ή να κάνετε πιο παχύρρευστο το makeup

Αν το makeup σας είναι πολύ παχύ, μπορείτε να το αραιώσετε προσθέτοντας λίγο από το αγαπημένο σας ενυδατικό προϊόν. Επίσης, μπορείτε να κάνετε πιο παχύρρευστο το πολύ ελαφρύ makeup σας προσθέτοντας λίγο υγρό bronzer.

Για μια φρέσκια, δροσερή επιδερμίδα

Αν θέλετε φρέσκια, δροσερή επιδερμίδα, απλώστε λίγο κρεμώδες highlighter στη γέφυρα της μύτης, τα ζυγωματικά, το πηγούνι και το κέντρο του μετώπου. Για να δημιουργήσετε την αίσθηση πως τα φρύδια και τα βλέφαρα σας είναι ανυψωμένα, εφαρμόστε ένα highlighter πάνω από τα φρύδια και απλώστε το προς το μέτωπο σας.

Για λαμπερό πρόσωπο

Αν θέλετε να κάνετε το πρόσωπο σας να λάμπει, αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα με το gel καθαρισμού σας ή το γαλάκτωμα καθαρισμού. Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στο πρόσωπο σας, κάντε ελαφρύ μασάζ για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ξεπλυθείτε με ζεστό νερό. Επαναλάβετε την διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα και αποκτήστε υπέροχο λαμπερό πρόσωπο.

Για να διορθώσετε την μάσκαρα που έχει πήξει

Όταν παρατηρήσετε πως η αγαπημένη σας μάσκαρα έχει αρχίσει να πήζει, μην αγχωθείτε. Υπάρχει τρόπος να την κάνετε σαν καινούργια. Απλά βάλτε μερικές σταγόνες αλατούχο διάλυμα μέσα στο μπουκαλάκι ή βάλτε τη σε ένα μπολ με ζεστό νερό για 5 λεπτά.

Για να διορθώσετε την σπασμένη σκιά, πούδρα ή ρουζ

Μπορείτε πολύ εύκολα να διορθώσετε μια σκιά ματιών που έχει σπάσει, ένα ρουζ ή την πούδρα σας. Δεν χρειάζεται να τα πετάξετε. Απλά προσθέστε μερικές σταγόνες από οινόπνευμα στο προϊόν, ομαλοποιήστε την επιφάνεια του με τη βοήθεια ενός μαχαιριού και αφήστε το να στεγνώσει όλη τη νύχτα. Την επόμενη μέρα, όλο το αλκοόλ θα έχει εξατμιστεί και το καλλυντικό σας θα είναι σαν καινούργιο.

Για να εξαφανίσετε ένα σπυράκι

Τα σπυράκια φαίνεται πως εμφανίζονται πάντα την χειρότερη στιγμή. Μην πανικοβάλλεστε! Μπορείτε να εξαφανίσετε ένα σπυράκι στη στιγμή με φυσικούς τρόπους. Για παράδειγμα, βουτήξτε μερικά βαμβάκια σε σταγόνες για τα μάτια, βάλτε τα στο ψυγείο για μερικά λεπτά και στη συνέχεια εφαρμόστε τα πιέζοντας ελαφριά στο σημείο όπου εμφανίστηκε το σπυράκι. Σε 20 λεπτά, τα αιμοφόρα αγγεία σας θα συρρικνωθούν, αφαιρώντας έτσι την ερυθρότητα και μειώνοντας τη φλεγμονή.

Για υπέροχες γυριστές βλεφαρίδες

Με το πιστολάκι σας ζεστάνετε ελαφρώς το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σας πριν το χρησιμοποιήσετε. Αυτό το τρικ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις βλεφαρίδες σας γυρισμένες για περισσότερη ώρα.

Για λαμπερά και λεία μαλλιά

Μια κλασική κρέμα περιποίησης της επιδερμίδας, αν εφαρμοστεί στις άκρες των μαλλιών σας πριν πάτε για ύπνο θα τα κάνει λαμπερά και λεία.

Διαβάστε επίσης