Οι 7 κανόνες για το τέλειο ντύσιμο στη συνέντευξη για δουλειά

Οι 7 κανόνες για το τέλειο ντύσιμο στη συνέντευξη για δουλειά Οι 7 κανόνες για το τέλειο ντύσιμο στη συνέντευξη για δουλειά

Και ήρθε η στιγμή που πήρες απάντηση για το βιογραφικό που έστειλες. Το ραντεβού για τη συνέντευξη για τη θέση εργασίας που διεκδικείς κλείστηκε και άρχισε το γνωστό άγχος: και τώρα τι φοράω;

Αν ακολουθήσεις κάποια σίγουρα βήματα να είσαι βέβαιη ότι θα καταλήξεις στο σωστό για σένα outfit που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Ένα look που θα αποπνέει αυτοπεποίθηση και καλό γούστο.

Κανόνας 1ος: Έχει ενδιαφέρον να φαίνεται ότι έχεις επενδύσει στο ντύσιμό σου: Πχ. ένα στιλάτο φόρεμα  με ιδιαίτερα μανίκια με μια statement handbag δείχνει άποψη.

Κανόνας 2ος: Όλα θα πρέπει να είναι έτοιμα από το προηγούμενο βράδυ (τουλάχιστον): Έτσι θα κερδίσεις χρόνο για να προετοιμαστείς για μαλλιά-μακιγιάζ. Το να ξέρεις τι θα φορέσεις θα σε κάνει να νιώθεις ήρεμη και σίγουρη. Μην αφήσεις τίποτα για τελευταία στιγμή.

Κανόνας 3ος: Μην ξεχάσεις το πανωφόρι: Το «σωστό» τζάκετ ή παλτό θα σου εξασφαλίσει μια στιλάτη εμφάνιση ακόμα κι αν δεν είσαι τόσο σίγουρη για την επιλογή που έχεις κάνει … για το από μέσα!

Κανόνας 4ος: Καλό το κοστούμι αλλά φερ’το στα μέτρα σου: Θα πρέπει να αισθάνεσαι άνετα με αυτό. Αν πιστεύεις ότι αυτό δεν θα συμβεί, τότε μπορείς ακόμα και να το αποφύγεις.

Κανόνας 5ος: Δείξε ότι έχεις άποψη: Είναι ωραίο να έχεις ένα καλό βιογραφικό, αλλά και το να φορέσεις κάτι που έχει άποψη σου δίνει πόντους.

Κανόνας 6ος: Πουθενά χωρίς το σωστό παπούτσι: Φόρα το παπούτσι που θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Αν θες να φορέσεις ψηλό τακούνι και θα πρέπει να φτάσεις στη συνέντευξη με μέσα μεταφοράς πάρε και φλατ μαζί σου!

Κανόνας 7ος: Το ρούχο να φαίνεται στα μέτρα σου: Ό,τι κι αν φορέσεις, φρόντισε να είναι στο νούμερό σου, καθαρό και ατσαλάκωτο. Είτε φορέσεις κοστούμι είτε φόρεμα, θα πρέπει να μην είναι ούτε πολύ στενό ούτε πολύ φαρδύ.

Διαβάστε επίσης