Κάρτες Ταρώ δωρεάν ρίξιμο: Μάθε σήμερα για τα ερωτικά σου

Κάρτες Ταρώ δωρεάν ρίξιμο: Μάθε σήμερα για τα ερωτικά σου Κάρτες Ταρώ δωρεάν ρίξιμο: Μάθε σήμερα για τα ερωτικά σου

Οι κάρτες Ταρώ αποτελούν μία πανάρχαια πρακτική που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα για την μελέτη και ερμηνεία των καταστάσεων ειδικότερα στα ερωτικά θέματα!

Με το ρίξιμο των καρτών μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν και να δώσετε λύσεις σε αισθηματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν, βλέποντας την αλήθεια πίσω από τις καταστάσεις!

Ακόμα καλύτερα μπορείτε να δοκιμάσετε ρίξιμο Ταρώ μόνοι σας εντελώς δωρεάν στην αστρολογική ιστοσελίδα Astrology4u. Με βάση τις 22 κάρτες της Μεγάλης Αρκάνα (Ατού), δηλαδή φιγούρες όπως ο Ήλιος, ο Πύργος, η Δικαιοσύνη, η Αυτοκράτειρα και ο Ερημίτης, μπορείτε να πειραματιστείτε με το ρίξιμο των 4 καρτών και να δείτε τι κρύβεται στο παρόν και τι σας επιφυλάσσει το μέλλον στα ερωτικά αλλά και τα επαγγελματικά σας!

Δείτε στη συνέχεια τι συμβολίζουν οι 2 πιο δημοφιλείς κάρτες Ταρώ που όλοι έχουμε έστω τυχαία ακούσει να αναφέρονται και τι σημαίνει το ρίξιμο τους.

Ο Κρεμασμένος
Η απεικόνιση της κάρτας παραπέμπει στον θεό της Σκανδιναβικής μυθολογίας Όντιν που κρεμάστηκε ανάποδα στο δέντρο της ζωής και περίμενε 9 ημέρας έτσι μέχρι να συλλέξει τους ρούνους της σοφίας και να βοηθήσει τους ανθρώπους. Ως ερμηνεία, η κάρτα αυτή μιλάει για αναβολή, πάγωμα του χρόνου και αναμονή αλλά και για θυσία. Αν τύχει κατά το ρίξιμο σας, σημαίνει ότι βρίσκεστε σε τέλμα και πρέπει προσωρινά να αφήσετε στην άκρη τις όποιες ενέργειες σχεδιάζετε και να περιμένετε υπομονετικά την κατάλληλη στιγμή, αποφεύγοντας τις πρωτοβουλίες. Ωστόσο όταν έρθει η ώρα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε σημαντικές θυσίες για τους στόχους σας.

Ο Τρελός
Ο αριθμός 0 στη Μεγάλη Αρκάνα, η αρχή και το τέλος όλων των πραγμάτων, έχει μία μοναδική ιδιότητα, μπορεί να γίνει ότι επιλέξει! Με το δισάκι του στον ώμο, ο γελωτοποιός του βασιλιά ορμάει για νέες περιπέτειες! Η εμφάνιση του κατά το ρίξιμο σημαίνει νέες αρχές, παρορμητισμό και δράση. Μην φοβάστε το άγνωστο και κάντε το μεγάλο βήμα! Ωστόσο σε ανεστραμμένη θέση χρειάζεται προσοχή, αφού υπάρχει φόβος για απερισκεψίες και υπερεκτίμηση των δυνάμεων σας.

Δοκιμάστε κι εσείς την τύχη σας με τις κάρτες Ταρώ στα ερωτικά και επαγγελματικά σας! Κάντε σήμερα το δωρεάν ρίξιμο στην αστρολογική ιστοσελίδα Astrology4u και δείτε τι κρύβεται στο παρόν και το μέλλον.

Διαβάστε επίσης