Ποτέ στον ήλιο χωρίς αντηλιακή κρέμα! Βρείτε επώνυμα αντηλιακά σε προσφορά

Ποτέ στον ήλιο χωρίς αντηλιακή κρέμα! Βρείτε επώνυμα αντηλιακά σε προσφορά Ποτέ στον ήλιο χωρίς αντηλιακή κρέμα! Βρείτε επώνυμα αντηλιακά σε προσφορά

Η αντηλιακή κρέμα είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε μαζί σας το καλοκαίρι, όχι μόνο στην παραλία, αλλά κάθε φορά που θα βγαίνετε από το σπίτι ενώ έχει ήλιο!

Η αντηλιακή κρέμα είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε μαζί σας το καλοκαίρι, όχι μόνο στην παραλία, αλλά κάθε φορά που θα βγαίνετε από το σπίτι ενώ έχει ήλιο! Επενδύοντας σε αντηλιακά με επώνυμη ποιότητα όπως τα αντιηλιακά Korres Sun Care και τα Frezyderm Sun Screen μπορείτε να επωφεληθείτε από την κορυφαία προστασία αλλά και τις μοναδικές προσφορές.

Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε αντηλιακά για κάθε τύπο δέρματος και δείκτη προστασίας, ώστε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Αν μάλιστα δημιουργήσετε δωρεάν λογαριασμό και συνδεθείτε στο i-cure.gr, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SUMMER5 στο καλάθι σας για να αποκτήσετε επιπλέον 5% σε οποιοδήποτε αντηλιακό έχετε επιλέξει!

Κορυφαία προστασία δερματολογικά ελεγμένη

Product5620_Photo1_Original_0_2_262x262_83799

Η Frezyderm είναι το ελληνικό brand που συνιστούν όλοι οι δερματολόγοι και γι’ αυτό τα αντηλιακά της είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύουν απόλυτα το δέρμα όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς να δημιουργούν λιπαρότητα ή ερεθισμούς.

Με το Frezyderm Sun Screen μπορείτε να βγείτε άφοβα στον ήλιο, καλύπτοντας αποτελεσματικά πρόσωπο και σώμα, ενώ τα προϊόντα baby και infant της σειράς είναι ειδικά για τα παιδιά κάθε ηλικίας με ανάλογα προσαρμοσμένο δείκτη προστασίας!

 

Προστασία με αγνά φυτικά συστατικά από την ελληνική γη

giaourti-galaktoma-prosopou-somatos-spf30-150ml-doro-krema-prosopou-spf30-50ml-normal-262x262

Ο Korres έχει γίνει γνωστός ως το ελληνικό brand που έβαλε την φύση στην καθημερινή μας περιποίηση! Χρησιμοποιώντας αγνά φυτικά παράγωγα, τα καλλυντικά αλλά και οι αντηλιακές κρέμες της σειράς Sun Care μπορούν να σας εξασφαλίσουν εξατομικευμένη προστασία από τον ήλιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας. Βρείτε όλα τα αντιηλιακά της εταιρείας εδώ.

Βρείτε όλα τα αγαπημένα σας αντηλιακά και προστατευθείτε αποτελεσματικά από τον ήλιο, στο ηλεκτρονικό φαρμακείο i-Cure και φυσικά μην ξεχάσετε να συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SUMMER5 και να κερδίσετε 5% έκπτωση σε όλες τις αγορές αντηλιακών!

Διαβάστε επίσης