Maxi & Mini φορέματα ιδανικά για την πόλη και τις διακοπές σας

Maxi & Mini φορέματα ιδανικά για την πόλη και τις διακοπές σας

Καλοκαίρι και κοινωνικά events πάνε πακέτο! Αν λοιπόν πρέπει να δώσετε και εσείς το παρών σε έναν γάμο-βάπτιση ή θέλετε απλά να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας για τις διακοπές σας, τα γυναικεία maxi & mini φορέματα Bill Cost εντυπωσιάζουν.

Η νέα collection με γυναικεία maxi & mini φορέματα Bill Cost έφτασε online & στα καταστήματα! Βρείτε το δικό σας φόρεμα Bill Cost:

Little black dress

4981_400

Μαύρο mini φόρεμα σε ίδια γραμμή με άνοιγμα στην πλάτη και χρυσό διακοσμητικό που αναδεικνύει τη γυναικεία φινέτσα και προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση. Έξυπνη επιλογή, αφού μπορείτε να το φορέσετε τόσο σε ένα meeting όσο και σε έναν γάμο με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Αναμφισβήτητα το μαύρο φόρεμα είναι ένα από τα must have κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Ακόμα και το καλοκαίρι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη! Αν ωστόσο το μαύρο δεν είναι το χρώμα σας, βρείτε το παραπάνω φόρεμα σε περισσότερα χρώματα εδώ.

Boho & Floral Style: Η μόδα που ήρθε για να μείνει!

5071_400

Τα boho maxi φορέματα ανήκουν σε μία ιδιαίτερη κατηγορία που προσφέρουν girly και μοντέρνο στυλ, πάντα κομψό και διαφορετικό. Το maxi φόρεμα σε μπλε μοτίβο με χρωματιστά λουλούδια και λεπτομέρεια-άνοιγμα στα πλαϊνά είναι μία από τις πιο καλοκαιρινές επιλογές, που απογειώνεται με τις αγαπημένες σας πλατφόρμες. Αποκτήστε το από εδώ, με δωρεάν μεταφορικά!

Κομψότητα και θηλυκότητα – Κρεμ μίνι φόρεμα με πιέτες

4756_400

Φόρεμα μπροκάρ με πιέτες και διακοσμητικό φιογκάκι, κοντό και sexy. Μπορείτε να το φορέσετε σε κάθε περίσταση, συνδυάζοντάς το με αξεσουάρ και παπούτσια της επιλογής σας. Ταιριάζει ιδανικά με την μαυρισμένη επιδερμίδα του καλοκαιριού για άκρως chic & sexy look! Προλάβετε το δικό σας, εδώ!

Εναλλακτικό maxi φόρεμα για ανατρεπτικό στυλ

4906_400

Ένα maxi φόρεμα με κορδόνια και έξω όλη την πλάτη. Φορέστε το στο νησί και στους δρόμους της πόλης, συνδυάζοντάς το έξυπνα! Σε γκρι και χακί για να κερδίσετε τις εντυπώσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Δείτε όλα τα φορέματα της νέας συλλογής από τη μεγάλη ποικιλία επώνυμων γυναικείων ρούχων Bill Cost σε ανταγωνιστικές τιμές!

Διαβάστε επίσης