Καιμασίδης – Τραπεζαρίες και κρεβατοκάμαρες σε ανταγωνιστικές τιμές

Καιμασίδης – Τραπεζαρίες και κρεβατοκάμαρες σε ανταγωνιστικές τιμές Καιμασίδης – Τραπεζαρίες και κρεβατοκάμαρες σε ανταγωνιστικές τιμές

Δείτε το σπίτι σας όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί! Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του αξία και μπορεί να καθορίσει και τα υπόλοιπα αρκεί να ανατρέξετε στα κατάλληλα έπιπλα.

Το υπνοδωμάτιο και η τραπεζαρία είναι τα δωμάτια εκείνα που προσφέρουν ταυτότητα στο σπίτι και αν αλλάξουν, μαζί τους αλλάζει και όλο το στυλ των χώρων σας.

Ξεκινήστε με την τραπεζαρία

trapezaria-066_800

Οι ξύλινες βάσεις και η φυσικότητα του υλικού αναδεικνύει μία αίγλη στο σαλόνι σας. Οι ξύλινες τραπεζαρίες είναι πάντα διαχρονικές και μπορούν να συνδυαστούν με κάθε έπιπλο και ύφασμα. Η τραπεζαρία αποτελείται από μασίφ ξύλο με καμπύλες στο καπάκι και μπορεί να προσαρμοστεί στις διαστάσεις και το χρώμα που θέλετε.

Μπορείτε να επιλέξετε ξεχωριστά καρέκλες σαλονιού, στο χρώμα της επιλογής σας. Μέσα στην μεγάλη ποικιλία των επίπλων ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ μπορείτε να βρείτε τραπεζαρίες που αυξομειώνουν με περίτεχνα σχέδια ή minimal γραμμές. Χαρίστε και πάλι στο δωμάτιο της τραπεζαρίας ζωή και μην το αφήσετε να είναι κενό ή απλά να πληροί έναν διακοσμητικό ρόλο, χωρίς χρηστική αξία.

Κρεβατοκάμαρα με καπιτονέ κεφαλάρι

krevatokamara-188_800

Το κεφαλάρι είναι ένα περίτεχνο σχέδιο που προσφέρει τεράστια αλλαγή στην κρεβατοκάμαρα. Την αναδεικνύει σε πιο αριστοκρατική και ρομαντική αν είναι ψηλό και επιβλητικό και σε πιο μοντέρνα αν είναι περίεργο σχηματικά και έχει χρώμα. Στις κρεβατοκάμαρες ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε και δυνατότητα κατασκευής μπαούλο.

Ταπετσαρίες πανί ή τεχνόδερμα

krevatokamara-199_800

Η ταπετσαρία της είναι από πανί ή τεχνόδερμα. Πρόκειται για ένα σύγχρονο έπιπλο που μπορεί να ενταχθεί σε κάθε χώρο. Συνδυάστε την με τουαλέτα και κομοδίνο στην ίδια απόχρωση.

Ανακαλύψτε κι άλλες τραπεζαρίες & κρεβατοκάμαρες στη Θεσσαλονίκη μέσα από την ποικιλία των επίπλων ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ! Βρείτε ανταγωνιστικές τιμές και μοντέρνες λύσεις που μπορούν να σας αλλάξουν κάθε δωμάτιο.

Διαβάστε επίσης