Κουβερλί και χαλάκια μπάνιου που θα κάνουν το σπίτι σας να αλλάξει

Κουβερλί και χαλάκια μπάνιου που θα κάνουν το σπίτι σας να αλλάξει Κουβερλί και χαλάκια μπάνιου που θα κάνουν το σπίτι σας να αλλάξει

Επειδή οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά στον χώρο σας, κάθε ένα μικρό αντικείμενο μπορεί να μεταμορφώσει τον χώρο σας, κάνοντάς τον να φαίνεται πιο ευχάριστος και άνετος.

Μία κατηγορία από την οποία μπορείτε να πάρετε πολλές ιδέες για να διακοσμήσετε όλους τους χώρους του σπιτιού είναι τα λευκά είδη.

Κάντε την αρχή με κουβερλί και πατάκια μπάνιου ΚΕΝΤΙΑ!

000044305_0-1600x1920_800

Ντυθείτε στα μπλε! Η καλοκαιρινή διάθεση που μυρίζει θάλασσα δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την κρεβατοκάμαρά σας, καθώς σας κάνει να είστε περισσότερο αισιόδοξοι. Ειδικά αν είναι και η καλύτερη ποιότητα, τότε δεν έχετε παρά να την επιλέξετε! Αποκτήστε σε προνομιακή τιμή το νέο κουβερλί MICROFIBRE για υπέρδιπλο κρεβάτι, πατώντας εδώ. Το γαλάζιο της θάλασσας και το ουδέτερο μπεζ συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο.

wpeB_800

Για πιο παιχνιδιάρικα μοτίβα, στρωθείτε στον ύπνο μαζί με το πανέμορφο κουβερλί Birds από 100% βαμβάκι σατέν, 200 κλωστών. Μοναδικό σχέδιο για υπέρδιπλο κρεβάτι που μπορείτε να κρατήσετε πολλά χρόνια. Βρείτε το εδώ από την ολοκαίνουργια συλλογή της ΚΕΝΤΙΑ.

Προσθέστε χρώμα και στο μπάνιο σας, με χαλάκια μπάνιου που μπορούν να κάνουν τον χώρο της υγιεινής σας αρκετά ενδιαφέρον και καλόγουστο. Έτσι, κάθε φορά που θα τον επισκέπτεστε θα βλέπετε το προσωπικό σας γούστο και θα είστε μέσα σε έναν χώρο που έχετε εσείς οι ίδιοι διαμορφώσει.

wpeC_800

Το κόκκινο χαλάκι FLYN PEPE έρχεται στον χώρο σας άμεσα. Δεν γλιστράει και τραβάει τα νερά σαν σφουγγάρι! Δείτε το εδώ και σε άλλα χρώματα.

Για να βρείτε περισσότερες προτάσεις που θα κάνουν τον χώρο σας πραγματικά να διαφέρει, μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΕΝΤΙΑ. Από τις πιο μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά μέχρι τα πιο μεγάλα είδη που χρειάζεται το νοικοκυριό σας!

Διαβάστε επίσης