3 φυσικά προϊόντα ενάντια στην κρίση των 30!

3 φυσικά προϊόντα ενάντια στην κρίση των 30! 3 φυσικά προϊόντα ενάντια στην κρίση των 30!

Το 30ο έτος της ηλικίας είναι ίσως το πιο σημαντικό για μια γυναίκα. Είναι η περίοδος όπου η ενήλικη ζωή της έχει πάρει συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές και βιώνει την «δεύτερη εφηβεία» όπως την ονομάζουν και οι πρόσφατες μελέτες.

Η δεύτερη εφηβεία, έχει να κάνει με αλλαγές στο σώμα και στην όψη που διαφέρουν σε σχέση με την πρώτη που περνά ένα κορίτσι στα 14. Το γυναικείο σώμα αποκτά περισσότερες καμπύλες, κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες ρυτίδες, το δέρμα δεν είναι σμιλευμένο και σφριγηλό όπως ήταν στα 25 και η κόπωση είναι μεγαλύτερη σε κάποιες βασικές δραστηριότητες.

Όλα αυτά όπως είναι φυσικό δημιουργούν απογοήτευση. Αν είστε σε αυτό το σημείο της ζωής σας που βιώνετε τις αλλαγές και νιώθετε πως γερνάτε, τότε κάνετε λάθος! Αφενός γιατί δεν γερνάτε, απλώς περνάτε σε μια πιο ώριμη φάση της ζωής σας, αφετέρου γιατί το φαρμακείο της φύσης έχει να σας προσφέρει αναρίθμητες λύσεις για να καταπολεμήσετε τα σημάδια της γήρανσης. Ενδεικτικά, μπορείτε να βρείτε 3 από αυτές τις λύσεις παρακάτω:

1. Αναπληρώνοντας ό,τι μας λείπει

Το COLLAGEN BEAUTY DRINK POWDER, είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά συμπληρώματα διατροφής και περιλαμβάνει πόσιμο κολλαγόνο σε μορφή σκόνης, την ουσία που παράγει και ο ίδιος ο ανθρώπινος οργανισμός για την συντήρηση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος. Με την πάροδο του χρόνο το σώμα περιορίζει τις δραστηριότητές του και αφιερώνει χρόνο για να ενισχύσει άλλες λειτουργίες, μειώνοντας τις ποσότητες παραγωγής ουσιών όπως αυτή του κολλαγόνου. Το COLLAGEN BEAUTY DRINK POWDER, αναπληρώνει το κολλαγόνο που λείπει από τον οργανισμό και καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης, μειώνοντας τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος, εμποδίζοντας την γήρανση του δέρματος και μειώνοντας αισθητά την κυτταρίτιδα.

2. Τα συστατικά της φύσης συμπληρώνουν τη δράση κατά της γήρανσης

AETERNA_GOLD_ACTIVE_MARINE-360x360

Αντίστοιχα οφέλη για την υγεία προσφέρει και το AETERNA GOLD ACTIVE MARINE COLLAGEN DRINK, το οποίο δανείζεται τα ωφέλιμα συστατικά του από την θάλασσα και προσθέτει στην αποτελεσματική τους δράση τις ωφέλιμες επιδράσεις του υαλουρονικού οξέως. Συστατικό που επίσης παράγει ο ίδιος ο οργανισμός αλλά μειώνει την παραγωγή του μετά τα 30. Το AETERNA GOLD ACTIVE MARINE COLLAGEN DRINK, λειαίνει την επιδερμίδα, επαναφέρει την νεανική όψη και δρα αποτελεσματικά στην αποκατάσταση του χόνδρου των αρθρώσεων, χαρίζοντάς σας ελευθερία να ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας δραστηριότητες χωρίς να πονάτε.

3. Περιποίηση του δέρματος με αντιγηραντικές ιδιότητες

Cacao_Butter_720x360

Το τρίπτυχο της ομορφιά ολοκληρώνει ένα ακόμα επαναστατικό προϊόν που η δράση του αυτή τη φορά έχει κατεύθυνση από έξω προς τα μέσα. Το CACAO BUTTER RAW ORGANIC, είναι από ωμό οργανικό βούτυρο κακάο, είναι πλούσιο σε βιταμίνη Κ, που του προσφέρει πλούσια επουλωτική δράση, ενώ παράλληλα είναι και αντιοξειδωτικό. Το βούτυρο κακάο ανήκει στις υπερτροφές, ενδείκνυται για την απομάκρυνση των ραγάδων και παράλληλα διατηρεί την επιδερμίδα σας βαθιά ενυδατωμένη. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε όλο το σώμα αλλά και στο πρόσωπο για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων και των ρυτίδων.

Στο diatrofologiki.gr θα βρείτε τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής & προϊόντα αντιγήρανσης στην αγορά!

Διαβάστε επίσης