Ψάχνετε έπιπλα σπιτιού στην Αθήνα; Δείτε εδώ τις καλύτερες συνθέσεις σαλονιού

Ψάχνετε έπιπλα σπιτιού στην Αθήνα; Δείτε εδώ τις καλύτερες συνθέσεις σαλονιού Ψάχνετε έπιπλα σπιτιού στην Αθήνα; Δείτε εδώ τις καλύτερες συνθέσεις σαλονιού

Σε κάθε μικρή και μεγάλη ανακαίνιση σπιτιού, τα έπιπλα είναι αυτά που υπερισχύουν στην συνολική εικόνα του σπιτιού και φανερώνουν την αισθητική του.

Το σαλόνι είναι ο πρωταγωνιστής του χώρου, γι’ αυτό και εμείς σας προτείνουμε από τα έπιπλα στην Αθήνα Harkoftakis 3 μοναδικές συνθέσεις σαλονιού που μπορούν να ταιριάξουν στον χώρο σας και να τον ανανεώσουν ακόμα περισσότερο.

Μία σύνθεση για το σαλόνι με vintage σχεδίαση

_normal_0133170001462878058

Η υπεροχή του ξύλου είναι δεδομένη σε όλους τους χώρους και όλα τα έπιπλα. Προσθέτει ποιότητα και φυσικότητα στον χώρο, ενώ μπορεί να συμπληρώσει κάθε στυλ και ύψος που θέλετε να καλλιεργήσετε στο σπίτι σας. Η σύνθεση Armos 2 αποτελείται από τρία κομμάτια με έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους και αρκετή χωρητικότητα, εξασφαλίζοντας ότι θα εκπληρώσει τον στόχο προς άνεση, λειτουργικότητα και αισθητική στον χώρο σας.

Μοντέρνα σύνθεση που ταιριάζει στον ανακαινισμένο χώρο σας

_normal_0164165001455457316

Ουδέτερα χρώματα και πολύ ενδιαφέρουσα ταξινόμηση σε ράφια και ντουλάπια που στερεώνονται στον τοίχο, εξοικονομώντας πολύ χώρο! Από ξύλο εξαιρετικής ποιότητας και υφής με δυνατότητα να αλλάξετε τόσο το χρώμα όσο και την ίδια την κατασκευή με επιλογή άλλου ξύλου. Ζητήστε τηλεφωνικά περισσότερες πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα του επίπλου.

Βάλτε λίγο χρώμα στην σύνθεσή σας

_normal_0379325001326888890

Πρωτοτυπήστε επιλέγοντας μία σύνθεση που δεν είναι σαν τις άλλες, βάζοντας λίγο χρώμα στη ζωή σας. Η Sivir αποτελείται από φυσικό ξύλο δρυός με ένα μέρος της να είναι χρωματιστό, με αποθηκευτικό χώρο και περίτεχνο σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε σπίτι.

Πώς να επιλέξετε τη σύνθεση του σαλονιού σας

– Μετρήστε τον χώρο σας για να βρείτε το ιδανικό μέρος που μπορεί να ταιριάξει η σύνθεση
– Αν έχετε αγοράσει ήδη coffee table, προσπαθήστε να το συνδυάσετε σωστά ώστε το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο.

Τα έπιπλα Harkoftakis με καταστήματα στην Αθήνα σας προσφέρουν μία εντυπωσιακή ποικιλία για να επιλέξετε.

Διαβάστε επίσης