Οξυγονοθεραπεία στο σπίτι – Ό,τι χρειαστείτε είναι στην ANG Medicals

Οξυγονοθεραπεία στο σπίτι – Ό,τι χρειαστείτε είναι στην ANG Medicals Οξυγονοθεραπεία στο σπίτι – Ό,τι χρειαστείτε είναι στην ANG Medicals

Ως οξυγονοθεραπεία ορίζουμε την συστηματική χορήγηση οξυγόνου για να αποτρέψουμε την κατάσταση υποξίας. Στην υποξία δεν υπάρχει επαρκές οξυγόνο για τις μεταβολικές ανάγκες των ιστών και των οργάνων.

Ποικίλες ασθένειες απαιτούν την οξυγονοθεραπεία με φιάλες οξυγόνου, οξύμετρα και ειδικό εξοπλισμό. Σαν μέθοδος είναι σχετικά οικονομική και ο γιατρός ανάλογα με την ηλικία και τα επίπεδα της συνολικής υγείας του ασθενούς μπορεί να τη χορηγήσει και για οικιακή χρήση.

Το οξυγόνο είναι διαθέσιμο μέσω ειδικών συστημάτων, ως υγρό ή ως συμπιεσμένο αέριο. Ειδικά μηχανήματα, όπως τα οξύμετρα, μετρούν τις ποσότητες του οξυγόνου στο οργανισμό του κάθε ατόμου.

Η εταιρεία ANG Medicals προσφέρει σε πολύ συμφέρουσες τιμές φιάλες οξυγόνου για την εύκολη χορήγησή του, βελτιώνοντας κατά πολύ την ποιότητα ζωής και τη λειτουργικότητα των ατόμων. Επίσης καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες ασθενών που χρειάζονται μάσκες c pap για την πρόσληψη του οξυγόνου.

Φιάλες ιατρικού οξυγόνου ANG Medicals

H εταιρεία τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, προσφέρει σε κάθε πελάτη τη δυνατότητα μόνιμης ή πολύωρης χρήσης οξυγόνου μέσω φιάλης σε περιπτώσεις που οι ασθενείς χρειάζεται να μετακινούνται συχνά ή στις περιπτώσεις εκείνες που υπάρχει διακοπή ρεύματος και η χορήγηση του οξυγόνου είναι αναγκαία.

Οι φιάλες οξυγόνου απευθύνονται κυρίως σε άτομα με οποιαδήποτε μορφή άσθματος, αλλεργικό σοκ, δυσκολία στην αναπνοή ή σε ανθρώπους με πολύ έντονες αγχώδεις διαταραχές. Σε κάθε μία φιάλη αναγράφεται η ημερομηνία παραγωγής και ο αριθμός παρτίδας προκειμένου να γνωστοποιούνται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες στον πελάτη/ασθενή. Καλώντας στο 21 11 826050 ή μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας μπορείτε να δείτε και τον κατάλογο των τιμών που αφορούν τις φιάλες και τα λίτρα.

Οξύμετρα για άμεσες και ασφαλείς μετρήσεις

Το Choisemed παρακολουθεί το οξυγόνο και τις σφύξεις του ασθενούς, ενώ μετά την απομάκρυνση του δαχτύλου σταματάει τη λειτουργία του. Το οξύμετρο Nonin παρακολουθεί εκτός από το οξυγόνο και τις αρρυθμίες της καρδιάς.

Διαβάστε επίσης