2+1 έπιπλα γραφείου για τον επαγγελματικό χώρο

2+1 έπιπλα γραφείου για τον επαγγελματικό χώρο 2+1 έπιπλα γραφείου για τον επαγγελματικό χώρο

Ίσως μία ανακαίνιση στον εταιρικό χώρο σας έφερε εδώ! Τα έπιπλα γραφείου υπαλληλικά και διευθυντικά είναι αυτά που αναδεικνύουν την ποιότητα και το στυλ στον χώρο σας και ταυτόχρονα φανερώνουν το προφίλ σας σαν επαγγελματίας.

Η εταιρεία Kombos σας προτείνει μοναδικά έπιπλα γραφείου σε προνομιακές τιμές, δίνοντας βάση στις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Απολαύστε παρακάτω μερικά σχέδια και γραμμές από μοναδικά έπιπλα που μπορούν να γίνουν δικά σας εύκολα και γρήγορα.

Πολυτέλεια και υπεροχή με το γραφείο Iris 

1463400995_KOMBOS_IRIS90_White_800

Πραγματικά εντυπωσιακό και επιβλητικό, το γραφείο Iris με επένδυση μελαμίνης, λούστρο, γυάλινες επιφάνειες και λάκες μπορεί να γίνει ο αγαπημένος σας χώρος. Κατάλληλο ώστε να γίνει το προσωπικό σας επαγγελματικό – διευθυντικό γραφείο, με αποθηκευτικούς χώρους που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας. Διαλέξτε εσείς την κλίση στις καμπύλες του και το υλικό-χρώμα της επιφάνειας εργασίας.

Ξύλο, μέταλλο και κρύσταλλο – Super συνδυασμός για μοντέρνους επαγγελματίες

1497942976_Credo-Scene-4b_800

Δίνει αξία στον χώρο σας και ανανεώνει το επαγγελματικό προφίλ σας. Αποτελείται από έναν συνδυασμό υλικών που καλύπτει τις ανάγκες του μοντέρνου, προσφέροντας λειτουργικότητα και αποθηκευτικούς χώρους που χωράνε τα προσωπικά είδη που χρειάζεστε κάθε μέρα.

Ιδανική πρόταση για άτομα που παίρνουν μεγάλες αποφάσεις και χρειάζονται ένα γραφείο που να τους αρμόζει!

Vintage στυλ για επαγγελματίες με εκφραστικότητα

1463856100_Office_natural_800

Δώστε στυλ στον επαγγελματικό σας χώρο με ένα γραφείο που αποτελείται από ξύλο και δηλώνει vintage! Μπορείτε να επιλέξετε την απόχρωση που επιθυμείτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία τουλάχιστον 20 σχεδίων που θα βρείτε στην εταιρεία Kombos.

Εκτός από τα έπιπλα γραφείου, μπορείτε να βρείτε και καθίσματα πολυθρόνες για να δημιουργήσετε το κατάλληλο σετ στον επαγγελματικό σας χώρο.

Γιατί Kombos;

– Στέκεται εδώ και πολλά χρόνια δίπλα σε κάθε επαγγελματία
– Τα έπιπλα γραφείου ακολουθούν όλες τις τάσεις του διεθνούς design
–  Είναι μία σύγχρονη ελληνική εταιρεία με απόλυτη εξειδίκευση στην παραγωγή επίπλων

Βρείτε εύκολα και γρήγορα μοναδικά έπιπλα γραφείου σε super τιμές!

Διαβάστε επίσης