Super εξοπλισμός καφέ – Με τι σύνεργα θα φτιάχνετε τον καλύτερο καφέ στην πόλη

Super εξοπλισμός καφέ – Με τι σύνεργα θα φτιάχνετε τον καλύτερο καφέ στην πόλη

Αρκεί μόνο η μυρωδιά του για να σας γεμίσει εφορία και να γεμίσει τη μέρα σας από το πρωί. Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν καφετέρια ή bar ανάλογα με την ποιότητα του καφέ που φτιάχνει. Τι θα λέγατε αν ο καλύτερος εξοπλισμός καφέ ή bar ήταν στο σπίτι σας;

Το hot spot του καφέ είναι πλέον στην κουζίνα σας με τη βοήθεια του Stock House Center, που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε μεταχειρισμένο και καινούργιο επαγγελματικό εξοπλισμό, που για τους λάτρεις του καφέ και της ποιότητας είναι κατάλληλος και για τον πάγκο της κουζίνας τους.

Ξεκινήστε τις αγορές με την κλασική φραπεδιέρα

Artemis-800x800

Η φραπεδιέρα Artemis είναι μία οικονομική και ολοκληρωμένη λύση για την ετοιμασία του αγαπημένου φραπέ. Αποτελείται από ανοξείδωτο άξονα με προπέλες που εκτός από φραπέ φτιάχνουν και αφρόγαλα, μιλκσέικ, smoothies. Την αγοράζετε με την απαραίτητη πιστοποίηση! Μικρή συσκευή που αποθηκεύεται εύκολα αν δεν την χρησιμοποιείτε για καιρό. Επίσης μεταφέρεται εύκολα ακόμα και στις διακοπές σας αν σας αρέσει κάθε πρωί να ετοιμάζετε τον καφέ σας.

Βρείτε την κατάλληλη φραπεδιέρα σε εξαιρετική τιμή.

Για γευστικό expresso με άρωμα!

Εκτός από τις μηχανές εσπρέσσο που μπορείτε να αγοράσετε για το σπίτι σας, το Stock House Center προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε επαγγελματία να βρει την επαγγελματική μηχανή espresso FAEMA, μεταχειρισμένη άριστης ποιότητας, αυτόματης λειτουργίας, με 2 group. Προνομιακή τιμή. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.

Αφρογαλιέρα για να πετύχετε και την καλύτερη εμφάνιση

Σε δύο κινήσεις το αφρόγαλο είναι έτοιμο. Ολοκληρώστε τον καφέ σας με ζεστό αφρόγαλο και απολαύστε τον.

Τι άλλο θα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία του Stock House Center; Αποχυμωτές, βαφλιέρες, τοστιέρες, στίφτες και πολλά άλλα που θα μεταμορφώσουν τη κουζίνα σας προσφέροντας εδέσματα και γλυκά καλοψημένα και καλοφτιαγμένα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο επίσημο site ή να έρθετε στο μεγάλο εκθεσιακό χώρο Λ. Κηφισού 78.

Διαβάστε επίσης