Ποια αντιηλιακή κρέμα προσώπου να προτιμήστε – 2+1 δροσερές επιλογές

Ποια αντιηλιακή κρέμα προσώπου να προτιμήστε - 2+1 δροσερές επιλογές Ποια αντιηλιακή κρέμα προσώπου να προτιμήστε - 2+1 δροσερές επιλογές

Ένα από τα χειρότερα σενάρια του καλοκαιριού είναι να καείτε στο πρόσωπο! Κάντε τον ήλιο φίλο σας επιλέγοντας ανάμεσα σε αντηλιακά Korres και Frezyderm. Το κάθε ένα έχει τις δικές του ιδιότητες και καταπολεμάει το πρόβλημά σας.

Τελικά ποια είναι η αντηλιακή κρέμα προσώπου που σας ταιριάζει;

Επιδερμίδα με πανάδες – Τα φυτικά βλαστοκύτταρα του κόκκινου σταφυλιού θα τις εξαφανίσουν!

0600083_SPF50REDGRAPE-TINTED(2)

Οι καφέ κηλίδες που εμφανίζονται στο πρόσωπο, υποδηλώνουν ότι πρέπει η αντηλιακή σας κρέμα να είναι υψηλής προστασίας, με εξειδικευμένη δράση . Οι ισχυρά αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ουσίες της κρέμας Korres κόκκινο σταφύλι βοηθούν στην αποχρωμάτιση των πανάδων, προλαμβάνοντας τη δημιουργία νέων. Σε αυτές τις ουσίες ανήκει και το εκχύλισμα από τη ρίζα Κουρκουμά και Καρδάμου. Τέλεια αντοχή στον ιδρώτα και το νερό, κατάλληλη και για vegetarians.

Για περισσότερες κρέμες για πανάδες σε μοναδικές προσφορές, κάντε κλικ εδώ!

Κανονικές επιδερμίδες – 2 super αντηλιακά προσώπου με χρώμα

20170306130319_korres_antiiliaki_krema_prosopou_giaoyrti_me_chroma_spf30_50ml

Αν έχετε κανονική επιδερμίδα τότε είναι πολύ εύκολο να διατηρήσετε αψεγάδιαστη την όψη της, ισορροπώντας πλήρως μεταξύ υγρασίας και λιπαρότητας. Η Korres γιαούρτι με χρώμα μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως το make-up σας. Το γιαούρτι είναι γεμάτο πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, με δράση αντιγηραντική. Η αντιηλιακή του Korres που στο pharm16 την βρίσκετε σχεδόν σε μισή τιμή θα διατηρήσει την επιδερμίδα σας αψεγάδιαστη για ώρες!

3a692cb48ce4d324d876cdeba4f8edcd

Εάν αναζητάτε μεγαλύτερη προστασία από τη φωτογήρανση, τότε βρείτε εδώ το Sun Screen Color Velvet Face Cream SPF 50, της εταιρείας Frezyderm. Αν ακόμα δεν έχετε κάτσει πολύ στον ήλιο και θέλετε να προλάβετε τυχόν ερεθισμούς, επιλέξτε την.

Μερικά tips που δεν πρέπει να ξεχνάμε στην επιλογή αντηλιακού

– Ο δείκτης προστασίας είναι πολύ σημαντικό κριτήριο για ία ολοκληρωμένη προστασία. Οι σκουρόχρωμες είναι καλυμμένες με SPF 20, ενώ οι ανοιχτόχρωμες χρειάζονται μέχρι και SPF 50 για προστασία απ’ όλο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας.
– Μην ξεχνάτε τα χείλη, τη μύτη και τα αυτιά σας. Βάλτε αντηλιακό για να μην ξεφλουδίζουν τα μέρη αυτά, προλαμβάνοντας τον ερεθισμό τους.

Όλες οι super προσφορές, στο pharm16!

Διαβάστε επίσης