Αποκτήστε το νυφικό των ονείρων σας σε τιμή ενοικίου

Αποκτήστε το νυφικό των ονείρων σας σε τιμή ενοικίου Αποκτήστε το νυφικό των ονείρων σας σε τιμή ενοικίου

Θα γίνετε νύφη αλλά σας ανησυχεί το κόστος αγοράς του νυφικού φορέματος; Όχι πια!

Υπέροχα νέα από την εταιρεία Wday It’s your day. Η εταιρεία αποφάσισε να «τρέξει» μια προωθητική ενέργεια ταυτόχρονα στα καταστήματα νυφικών στην Θεσσαλονίκη, στην Λάρισα και στην Αθήνα, η οποία αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου 2017 και τελειώνει στις 6 Νοεμβρίου 2017.

Wday White Week

Όλα τα νυφικά φορέματα όλων των συλλογών θα πωλούνται σε τιμή ενοικίου. Αν για παράδειγμα, επιλέξετε το νυφικό σας φόρεμα το οποίο κοστίζει 800€ για να το νοικιάσετε, τώρα μπορείτε να το αγοράσετε στην ίδια τιμή. Αυτό σημαίνει ότι για κάποια μοντέλα νυφικών η τιμή αγοράς μπορεί να έχει έκπτωση στην αρχική τιμή αγορά από μείον 50% έως 70% κάτω.

Ρωτήσαμε την υπεύθυνη της εταιρείας, να μας ενημερώσει σχετικά με διάφορες απορίες και ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά. Παρακάτω θα διαβάσετε αναλυτικά και πιστεύουμε ότι θα βρείτε απάντηση σε κάθε πιθανό ερώτημα:

Γιατί να κλείσω το νυφικό μου στην διάρκεια της «Wday White Week»;

Για να επωφεληθείτε από την έκπτωση 50% που γίνεται στην τιμή αγοράς του νυφικού και να έχετε την ευκαιρία να κρατήσετε για πάντα το «λευκό» σας φόρεμα.

Πρέπει να έχω κλείσει ραντεβού ?

Στα Wday θεωρούμε την άψογη εξυπηρέτησή σας προτεραιότητα και για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητο να προγραμματίσετε το ραντεβού σας έγκαιρα, ώστε να έχετε την μεγαλύτερη προσοχή μας.

Είναι καινούργιες συλλογές νυφικών ή περασμένες collections;

Η ενέργεια «Wday White Week» περιλαμβάνει όλα τα νυφικά, όλων των συλλογών του 2016 και 2017 της Sophia Tolli, του David Tutera και της νέας συλλογής Enchanting. Δεν αφορά νέες παραγγελίες νυφικών παρά μόνο όσα μοντέλα νυφικών φορεμάτων υπάρχουν στα καταστήματα. Μπορείτε να προεπιλέξετε από το Wday White Week αυτά που σας αρέσουν, για να τα φορέσετε στο ραντεβού που θα κλείσετε.

Ποια είναι η διάρκεια της ενέργειας;;

Η ενέργεια «Wday White Week» θα είναι σε ισχύ από τις 30 Οκτωβρίου 2017 έως τις 6 Νοεμβρίου 2017, αλλά μπορείτε να κάνετε προ κράτηση από τις 1 Σεπτεμβρίου κλείνοντας νωρίτερα το ραντεβού σας σε ένα κατάστημα Wday.

Μπορώ να κάνω προ κράτηση και με ποιους όρους;

Μπορείτε να κάνετε προ κράτηση από τις 1 Σεπτεμβρίου, προκαταβάλλοντας το 50% της αξίας του νυφικού.

Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής;

Υπάρχει η δυνατότητα δόσεων και η πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή μετρητά. Η εξόφληση γίνεται μέχρι τις 6 Νοεμβρίου που λήγει η προωθητική ενέργεια.

Μπορώ να αγοράσω το νυφικό μου από το Internet;

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κατάστημα στην περιοχή σας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Καλέστε μας στο 2310 862 300 Wday Θεσσαλονίκη ή στο 2410 626244 Wday Λάρισα ή στο 210 4827467 «Bridal Art» στην Αθήνα, ή αφήστε μας μήνυμα στην φόρμα επικοινωνίας.

Πότε θα παραλάβω το νυφικό;

Μπορείτε να το παραλάβετε την ίδια ημέρα που θα το επιλέξετε ή να το αφήσετε για φύλαξη στο κατάστημα

Μπορώ να κάνω αλλαγές στο νυφικό και τι περιλαμβάνεται στην τιμή αγοράς;

Φυσικά! Σε συνεργασία με την σύμβουλο γάμου σας και την έμπειρη μοδίστρα του καταστήματος Wday, μπορούμε να κάνουμε όλες τις αλλαγές που θέλετε. Ειδικά για την αγορά του νυφικού σας στην διάρκεια της προωθητικής ενέργειας «Wday White Week» με την έκπτωση -50% υπάρχει ένα κόστος 30 ευρώ.

After all……Κλείστε ραντεβού…… Καλύτερα να επιλέξετε πρώτες κορίτσια. Η ώρα η καλή!

Διαβάστε επίσης