Ασημένια στέφανα γάμου: 3 προτάσεις που πρέπει να ανακαλύψετε!

Ασημένια στέφανα γάμου: 3 προτάσεις που πρέπει να ανακαλύψετε! Ασημένια στέφανα γάμου: 3 προτάσεις που πρέπει να ανακαλύψετε!

Τα στέφανα γάμου σας είναι από τα αντικείμενα που θα επιλέξετε για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας και θα κρατήσετε για πάντα.

Γι’ αυτό και αξίζει να είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με την αγάπη και το μεράκι του δημιουργού τους, στο ιδιαίτερο στυλ που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς. Για να βοηθήσουμε στην αναζήτησή σας, επιλέξαμε τα 3 πιο ιδιαίτερα σχέδια σε ασημένια στέφανα γάμου της νέας σεζόν Καλοκαίρι 2017.

Ασημένια στέφανα γάμου Ble Swarovski 

Εντυπωσιακά, ιδιαίτερα και chic. Εάν τα στέφανα γάμου σας θέλετε να συνδυάζουν και τα τρία αυτά χαρακτηριστικά, προτείνουμε το σχέδιο της φωτογραφίας. Ασημένια στέφανα γάμου στολισμένα με swarovski σε μπλε χρώμα που δημιουργούν ένα ξεχωριστό, μοντέρνο αποτέλεσμα που γίνεται διαχρονικό.

stefana-gamou-blue-swarovski_600

Στέφανα γάμου rose gold

Η πιο δημοφιλής επιλογή για τα νέα ζευγάρια τη φετινή σεζόν είναι τα στέφανα γάμου σε rose gold. Ο ιδιαίτερος αυτός χρωματικός συνδυασμός αποτελεί μοντέρνα τάση που αγαπούν οι μελλόνυμφοι του καλοκαιριού. Χειροποίητα, με ματ αποτέλεσμα και γλυκιές αποχρώσεις, αναδεικνύονται σε ιδανική επιλογή για εκείνους που αγαπούν το σύγχρονο.

mat-stefana-gamou-me-rose-gold_600

Ασημένια στέφανα γάμου με μαργαριτάρια

Η κλασική πολυτέλεια στα στέφανα γάμου είναι συνώνυμο των μαργαριταριών. Αληθινά μαργαριτάρια δένουν σε ιδιαίτερα ρομαντική γραμμή, με λευκή κορδέλα από οργάντζα, συνθέτοντας ασημένια στέφανα γάμου που θα θαυμάζετε για μια ζωή.

stefana-gamou-me-margaritaria_600

Ανακαλύψτε περισσότερες προτάσεις σε ασημένια στέφανα γάμου στο asimenio.gr

Διαβάστε επίσης