Μεταλλικά κρεβάτια: 2 σχέδια για μια εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα!

Μεταλλικά κρεβάτια: 2 σχέδια για μια εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα!

Οι σύγχρονες τάσεις στην κρεβατοκάμαρα επαναφέρουν τα μεταλλικά κρεβάτια στις επιλογές μας.

Νέα σχέδια που αποτυπώνουν τόσο τη γοητεία του ρομαντικού παρελθόντος όσο και μια πιο μοντέρνα και μίνιμαλ αίσθηση, συνδυάζονται με τα contemporary έπιπλα που ήδη έχουμε για να δημιουργήσουν μία κρεβατοκάμαρα εντυπωσιακή και ιδιαίτερη. Ανακαλύψτε τα 2 σχέδια σε μεταλλικά κρεβάτια που προτείνουν οι σχεδιαστές του pakketo για τη χειμερινή ανανέωση της κρεβατοκάμαράς σας παρακάτω.

pakketo-1_800

Μεταλλικά κρεβάτια σε ρομαντικό στυλ

Τα μεταλλικά κρεβάτια ίσως σε κάποιους φαίνονται «βαριά» και πολύ λιτά. Τα νέα σχέδια pakketo όμως πετυχαίνουν να αποτυπώσουν ένα υπέροχο ρομαντικό στυλ που χαρίζει μία γλυκιά αίσθηση ζεστασιάς στο δωμάτιο. Το λευκό χρώμα στο μέταλλο προσδίδει φωτεινότητα και αίσθηση luxury, ενώ συνδυάζεται ακόμη και με πιο σύγχρονα έπιπλα όπως κομοδίνα και συρταριέρες από ξύλο και διακοσμητικά σε contrasting σκούρο χρώμα. Ντελικάτες μεταλλικές λεπτομέρειες στο κεφαλάρι, με καμπύλες και σχήμα καρδιάς, ολοκληρώνουν το ρομαντικό look που δίνει άμεσα χαρακτήρα στην κρεβατοκάμαρά σας.

pakketo-2_800

Μεταλλικά κρεβάτια σε μίνιμαλ στυλ

Από τα σχέδια σε μεταλλικά κρεβάτια pakketo διακρίνουμε και τα πιο μοντέρνα που αποτυπώνουν ένα λιτό αλλά ιδιαίτερο στυλ, όπως αυτό της φωτογραφίας. Σε new γκρι χρώμα, και καθαρές γραμμές στο κεφαλάρι και στα άκρα, αποτελεί την επιλογή που είναι τόσο ξεχωριστή όσο και λιτή ώστε να συνδυάζεται με έπιπλα σε κάθε στυλ. Ο μίνιμαλ σχεδιασμός του κρεβατιού του επιτρέπει να λειτουργήσει τόσο ως προταγωνιστικό στοιχείο μέσα στο δωμάτιο –με πάπλωμα και μαξιλάρες σε έντονα χρώματα- όσο και να διατηρεί έναν πιο διακριτικό ρόλο –με υφάσματα σε παλ τόνους- με τα υπόλοιπα έπιπλα να το πλαισιώνουν αρμονικά.

Ανακαλύψτε υπέροχα σχέδια σε μεταλλικά κρεβάτια στο www.pakketo.com

Διαβάστε επίσης