Προίκα μωρού και ριχτάρια: Οι καλύτερες επιλογές για τον χειμώνα

Προίκα μωρού και ριχτάρια: Οι καλύτερες επιλογές για τον χειμώνα

Ο χειμώνας ήρθε και ήρθε η ώρα για μία ανανέωση τόσο στο σπίτι όσο και στο δωμάτιο του μωρού σας! Αναζητήστε τις καλύτερες επιλογές σε ριχτάρια για να προστατεύστε αποτελεσματικά τα έπιπλα σας, αλλά και σε προίκα μωρού με πιο άνετα και ζεστά βρεφικά είδη σε χειμωνιάτικη διάθεση!

Πού θα βρείτε όμως τα κορυφαία επώνυμα είδη για να εξασφαλίσετε κορυφαία ποιότητα και στυλ σε κάθε περίπτωση; Δείτε στη συνέχεια μερικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε το χώρο τον δικό σας αλλά και του μωρού σας!

Για το σαλόνι

Τα έπιπλα, ειδικά τώρα τον χειμώνα που ο χώρος αερίζεται λιγότερο και η ανάγκη για ζεστασιά είναι επιτακτική, χρειάζονται ιδιαίτερη προστασία! Επιλέγοντας ριχτάρια ΚΕΝΤΙΑ που βγαίνουν και πλένονται εύκολα μπορείτε να προστατεύσετε αποτελεσματικά τα έπιπλα σας διατηρώντας το απίθανο στυλ τους.

Σας προτείνουμε τα ριχτάρια Shell 19 που συνδυάζουν το γαλάζιο της θάλασσας με το χρυσό της άμμου, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα κάνει τον χώρο σας πιο φιλόξενο και πιο νεανικό!

SHELL-39-800

Για το βρεφικό δωμάτιο

Η προίκα μωρού χρειάζεται επίσης ανανέωση τον χειμώνα, επιλέγοντας χαρούμενα πολύχρωμα και ζεστά υφάσματα για να εξασφαλίσουμε καλύτερο ύπνο και φροντίδα του μωρού μας ακόμα κι όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει.

Επιλέγουμε τα σεντόνια BAMBINA για την μικρή σας πριγκίπισσα. Αποτελούνται από 100% βαμβάκι, είναι ζεστά και πολύ απορροφητικά. Βρείτε τα από εδώ και ανανεώστε λίγο το χειμωνιάτικο βρεφικό δωμάτιο.

BAMBINA_PAPLOMATOTHIKI_SENTONIA_BREFIKES_1000_1200-800

Αλλά και για τα αγοράκια μπορείτε να βρείτε προίκα μωρού σε χειμερινό στυλ με τα απίθανα σεντόνια Elephant  σε λευκό και πράσινο χρώμα, με βαμβακερό ύφασμα και απίθανα σχέδια με ελεφαντάκια!

ELEPHANT_SENTONIA-800

Βρείτε αυτά κι ακόμα περισσότερα λευκά είδη ΚΕΝΤΙΑ στο ηλεκτρονικό κατάστημα της σε μοναδικές προσφορές!

Διαβάστε επίσης