Ακνεϊκό πρόσωπο – Πως θα το φροντίσετε με τα σωστά προϊόντα

Ακνεϊκό πρόσωπο - Πως θα το φροντίσετε με τα σωστά προϊόντα Ακνεϊκό πρόσωπο - Πως θα το φροντίσετε με τα σωστά προϊόντα

Το πρόσωπο που εμφανίζει ακμή μπορεί να αφορά μία συγκεκριμένη ηλικία γύρω στα 16-19, ωστόσο είναι πολύ συχνό φαινόμενο μερικές επιδερμίδες να θυμούνται πάλι την εποχή εκείνη ή να εμφανίζουν στίγματα ακόμα και μετά τα 25 χρόνια!

Για όλες τις μορφές ακμής λοιπόν ή για το ευαίσθητο δέρμα η Frezyderm με τη σειρά προϊόντων Ac-Norm σας προσφέρει μοναδικά προϊόντα, επιλεγμένα και κατάλληλα.

Ακόμη στο i-cure θα βρείτε προϊόντα Korres για την ενυδάτωση της επιδερμίδας και αντιμετώπισης της ακμής

Για να δείτε αποτελέσματα, είτε ακολουθείτε είτε όχι φαρμακευτική θεραπεία, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω προϊόντα.

Frezyderm Ac-Norm Medilike Effect

acne_type1

Μειώστε τα συμπτώματα της ήπιας ακμής τύπου 1 και του ευαίσθητου λιπαρού δέρματος που χαλάει την εικόνα σας. Μετά την εφαρμογή της κρέμας, η επιδερμίδα του προσώπου σας θα αναπνέει καλύτερα, το σμήγμα θα ελαχιστοποιείται και τα μικρόβια δεν θα εισχωρούν στην επιδερμίδα. Για ενδεδειγμένη φροντίδα κατά της ακμής και για τη φροντίδα του δέρματός σας, βρείτε από εδώ την κρέμα χωρίς parabens.

Ενεργός αφρός καθαρισμού για ακμή

acne_foam

Δεν απαιτεί τρίψιμο και μετά τον καθαρισμό του προσώπου ρυθμίζει άμεσα την υπερέκκριση σμήγματος, μειώνοντας τη δερματική δυσανεξία.

Ποιοι έχουν ανάγκη τον Active Foam Plus της Frezyderm;

Όσοι έχουν λιπαρό δέρμα, όσοι υποφέρουν από ακμή ήπια μέχρι σοβαρή, όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή και όσοι θέλουν να αποτρέψουν την επανεμφάνιση της ακμής, μετά από φάρμακα.

Μάσκα ενυδάτωσης Korres

acne_mask

Ένα καλά ενυδατωμένο πρόσωπο σίγουρα βοηθάει για την πρόληψη της ακμής! Γι’ αυτό, όταν το πρόσωπό σας θα είναι ήρεμο, η μάσκα ενυδάτωσης Κορρές είναι αυτό που χρειάζεστε ώστε να αποτρέψετε τη λιπαρότητα από το δέρμα σας. Με βούτυρο Babassu, που χρησιμοποιείται σαν αντικατάστατο στο λάδι καρύδας. Βρείτε το με ένα κλικ.

Στο online φαρμακείο icure μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα που θα συντηρήσουν το αποτέλεσμα μετά τη θεραπεία της ακμής ή θα αποτρέψουν την επανεμφάνιση της ακμής. Προνομιακές τιμές και άμεση αποστολή!

Διαβάστε επίσης