2+1 είδη μπεμπέ που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας με το μωρό

Το μωρό είναι απρόβλεπτο! Λίγο να το αφήσετε από την επίβλεψή σας μπορεί να εξαφανιστεί από τα μάτια σας. Είναι λοιπόν αναγκαίο να έχετε κάποια στάνταρ σημεία που θα το αφήνετε είτε να ξεκουράζεται είτε να παίζει, μέχρι να το ξανά πάρετε στην αγκαλιά σας.

Παιχνίδι στο παρκοκρέβατο υπό την επίβλεψη της μαμάς

nanny_multicolor-400x444

Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε τις αναγκαίες δουλειές του σπιτιού, χωρίς να χρειάζεται να είστε σε μόνιμο άγχος για το αν κοιμήθηκε το παιδί, που πήγε, αν είναι καλά. Το φθηνό παρκοκρέβατο της Lorelli – Bertoni είναι η καλύτερη λύση για το σαλόνι ή την κουζίνα. Το παιδί είναι ασφαλές και μπορεί να παίζει με τα παιχνίδια του, ενώ εσείς θα το βλέπετε από το διάφανο μέρος.

Πρόκειται για μία σταθερή κατασκευή, με εύκολο άνοιγμα πόρτας από τη μία πλευρά με φερμουάρ. Δείτε από εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του.

Αλλαξιέρα μωρού με μεζούρα για το ύψος

Yogi

Από την Cangaroo, σε πολύ καλή τιμή θα βρείτε την σκληρή Yogi αλλαξιέρα, η οποία θα το κρατάει προστατευμένο από το πλαϊνά του μέρη και ταυτόχρονα θα μετράει το ύψος του. Μπορείτε να την βάλετε πάνω από τη συρταριέρα του στο βρεφικό δωμάτιο. Είναι κατασκευασμένη από υλικό PVC για πιο εύκολο καθάρισμα. Βρείτε την εικονιζόμενη.

Ηλεκτρική κούνια και ρηλάξ

003-201-400x444

Θα δώσει στο μωρό σας την ευκαιρία να λικνίζεται που τόσο του αρέσει, προσφέροντας παράλληλα και μία τέλεια θέση για την ώρα του φαγητού. Εύκολο στην μεταφορά, για να το μετακινείτε συνεχώς αναλόγως που σας βολεύει να είστε μέσα στο σπίτι. Αποκτήστε το με μία εύκολη online αγορά με ένα κλικ.

Βρείτε μοναδικής επώνυμης ποιότητας είδη μπεμπέ στο paidoupoli.gr, για αγόρι και κορίτσι, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων, 100% ασφαλείς συναλλαγές. Και τηλεφωνικές παραγγελίες, στο 2310 326 915.

Διαβάστε επίσης