Εσώρουχα για κάθε μέρα για εκείνον και εκείνη – 100% βαμβακερά & επώνυμα

Εσώρουχα για κάθε μέρα για εκείνον και εκείνη - 100% βαμβακερά & επώνυμα

Ίσως δεν δίνετε μεγάλη σημασία στα εσώρουχα που φοράτε καθημερινά, στο πόσο πολύ σας σφίγγουν και γενικά αν σας είναι άνετα ή είναι από μαλακά και ντελικάτα υφάσματα.

Ειδικά το αρσενικό φύλο τείνει να μην δίνει τόση μεγάλη προσοχή στην επιλογή ανδρικών εσώρουχων .

Αγοράστε για κάθε μέρα ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα από 100% βαμβάκι σε πολύ όμορφα σχέδια, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας και στις ανάγκες σας.

Βαμβακερά γυναικεία σλιπάκια

themooncat_6819b

Τα γυναικεία σλιπ είναι τα πιο πρακτικά εσώρουχα που μέσα από τζιν, στενά υφασμάτινα παντελόνια, φούστες και φορέματα θα φροντίσουν για την υγιεινή σας. Τα κλασικά σλιπ κοστίζουν περίπου 3,87 € και είναι βαμβακερά. Βρείτε το σχέδιο Gardenia με ένα κλικ.

Στυλάτη στο σπίτι

themooncat_5051a

Οι ρόμπες σε άλλη διάσταση! Αυτή η μακριά ζακέτα της Jadea μπορεί να φορεθεί μέσα και έξω από το σπίτι. Η εφαρμογή της είναι τέλεια και ενδείκνυται για τις casual βόλτες σας. Σε γκρι και σε όλα τα μεγέθη από εδώ.

Κοντομάνικο Tshirt ανδρικό

themooncat_et1504-grey-eshop

Δεν υπάρχει άνδρας που να μην τον βολεύουν τα κλασικά κοντομάνικα t-shirt φανέλες που μπορούν να φορεθούν στην βόλτα, στο γυμναστήριο, κάτω από άλλα ρούχα. Από την Enrico Coveri, στην πόρτα σας. Βρείτε την σε γκρι σκούρο, από εδώ.

themooncat_eb1625b-jeansBoxer ανδρικό με pied de poule λάστιχο

Τα ελαστικά κολλητά μποξεράκια είναι σαν υβρίδια ανάμεσα στο κλασικό boxer και τα σλιπάκια. Χαρίζουν μεγαλύτερη υποστήριξη και κάνουν το σώμα σας πιο αθλητικό. Το σλιπάκι Enrico Coveri σε μπλε jeans αποτελείται από πολύ μαλακά υλικά και είναι πολύ οικονομικό. Μήπως να το δοκιμάσετε;

Αγοράστε για εσάς και το άλλο σας μισό ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα που βολεύουν, εφαρμόζουν και γίνονται τα αγαπημένα σας.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Themooncat και ξεκινήστε τις αγορές σας. Και τηλεφωνικές παραγγελίες καθημερινά στο τηλέφωνο 210 25 26 242.

*αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο προϊόν, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιο από τα καταστήματά μας. Περισσότερα στο e-shop.

Διαβάστε επίσης