Ζείτε μέσα στην πόλη; Προστατέψτε το δέρμα σας κρέμες με Nuxe και Frezyderm

Ζείτε μέσα στην πόλη; Προστατέψτε το δέρμα σας κρέμες με Nuxe και Frezyderm Ζείτε μέσα στην πόλη; Προστατέψτε το δέρμα σας κρέμες με Nuxe και Frezyderm

Είναι άκρως απαραίτητο να θωρακίζετε την επιδερμίδα σας στην καθημερινή επαφή με τα καυσαέρια, τους ρύπους και την γενικότερη ρύπανση της ατμόσφαιρας. Όλα αυτά μπορούν να αφήσουν τα σημάδια τους στο δέρμα σας. Παρόλο που δεν είναι ορατά στον καθρέφτη μπορεί να ερεθιστεί το δέρμα ή να αισθανθείτε το αίσθημα του τραβήγματος στο πρόσωπό σας.

Η Nuxe και η Frezyderm προσφέρει απαλές, δροσερές και ειδικές κρέμες που καταπραΰνουν άμεσα την επιδερμίδα και την βοηθούν να ανταπεξέλθει στις συνθήκες πόλης. Επίσης προσφέρουν και μία πλούσια εμπειρία ενυδάτωσης συνδυάζοντας εκχυλίσματα από φύκη.

Διαλέξαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας τα προϊόντα Nuxe που κάνουν την διαφορά.

Nuxe Creme ελαφριάς υφής

20171006141139_nuxe_creme_fraiche_de_beaute_fluide_matifiant_hydratation_48h_50ml_800

48ωρη ενυδάτωση με μία κρέμα που σας προστατεύει από την ατμοσφαιρική ρύπανση τέλεια. Ματ αποτέλεσμα και ιδανική βάση μακιγιάζ. Βρείτε την στο online φαρμακείο pharm16 από εδώ.

Φωτίζει το βλέμμα, σβήνει τις ρυτίδες

nuxe-nuxellence-zone-regard-soin-anti-age-15ml

Λαμπερά μάτια, χωρίς μαύρους κύκλους. Η φόρμουλα Nuxellence Anti-Age βοηθάει τα κύτταρά σας να ανακτήσουν ενέργεια, αποκαλύπτοντας τη φυσική νεότητα. Αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Άλλος ένας σύμμαχος στην προστασία της επιδερμίδας σας είναι τα προϊόντα Frezyderm. Δείτε ποια σας προτείνουμε :

FREZYDERM ACTIVE BLOCK

1443978728_0_Frezyderm-Active-Block-SPF25-50ml_800

Η κρέμα της Frezyderm ACTIVE BLOCK σας προσφέρει αντιγήρανση, ενώ παράλληλα αναζωογονεί το δέρμα σας. Το δέρμα σας αποκτάει βαθιά ενυδάτωση, επαναφέροντας άνεση και ομοιόμορφη όψη στο πρόσωπο. Εμπλουτίζεται με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες. Περιλαμβάνει αντιηλιακά φίλτρα UVA και UVB.

Κρέμα σώματος για την καθημερινή θρέψη του δέρματος

Frezyderm_Christialen_Emulsion_200ml

Υπέροχη κρέμα σώματος με πολυλειτουργικές φόρμουλες που ενυδατώνουν σε βάθος αποκαθιστώντας το υδατικό ισοζύγιο. Η λεπτόρρευστη ύφη της κρέμας, σας επιτρέπει να ντυθείτε αμέσως. Μετά το ντουζ, δοκιμάστε την κρέμα της Frezyderm και θα την λατρέψετε. Ιδανική και για όσες κάνετε solarium. Βρείτε τα 100ml σε τιμή προσφοράς, από εδώ.

Θέλετε να βρείτε όλη τη σειρά της Nuxe και της Frezyderm; Μπείτε στο online φαρμακείο Pharm16 και θα βρείτε προσφορές και μεγάλη ποικιλία. Εξασφαλίστε και δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 39€.

Διαβάστε επίσης