Ανδρικά τζιν και φούτερ για να δημιουργήσεις το δικό σου Vagrancy Look!

Ανδρικά τζιν και φούτερ για να δημιουργήσεις το δικό σου Vagrancy Look! Ανδρικά τζιν και φούτερ για να δημιουργήσεις το δικό σου Vagrancy Look!

Ντυθείτε με ανδρικά ρούχα Vagrancy και αλλάξτε το στυλ σας, έξυπνα, casual και πάντα με άνεση.

Σας αρέσει η πρωτοτυπία και θέλετε να ξεχωρίζετε για τα ρούχα που κρύβουν από πίσω μία ολόκληρη ιστορία; Το online κατάστημα Vagrancy Lifestyle είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει συνεχώς καινούργιες αφίξεις σε ό,τι νέο, δημιουργικό και πρωτότυπο!

Δείτε παρακάτω ανδρικά τζιν παντελόνια με χαμηλές τσέπες και στυλάτα σκισίματα & ανδρικά φούτερ με φερμουάρ και κοντό μανίκι που έρχονται στην πόρτα σας με δωρεάν μεταφορικά άνω των 49€.

Classic φούτερ handmade με Μickey στο πίσω μέρος

nikosreskos02397-800

Στην συλλογή από ανδρικά φούτερ του vagrancy πρωτοτυπούν σε στυλ και άποψη. Στο εικονιζόμενο, συγκεντρώνονται πολλά μοτίβα που προσφέρουν ένα ανατρεπτικό στυλ, σε άνετη γραμμή και πλαϊνές τσέπες. Το ανοιχτό γκρι, είναι το all time classic ανδρικό χρώμα που φοριέται παντού και πάντα, χωρίς κανένα εμπόδιο. Στο πίσω μέρος έχει τυπωμένο ένα μαύρο Mickey, ο οποίος δίνει χαρακτηριστικό ύφος στο φούτερ, κάνοντάς το πιο…vagrancy! Με χειροποίητες λεπτομέρειες. Αγοράστε το από εδώ. Free Shipping!

Blue Jean

11124--800

Είναι Super άνετο και πολύ ιδιαίτερο, το τζιν με χαμηλό καβάλο και σκισίματα μικρά σε όλο το μήκος θα φορεθούν όλες τις εποχές. Συνδυάστε το με t-shirt, με φουτεράκια και με πουκάμισα! Boyfriend Cut και πλαϊνές τσέπες. Βρείτε το εικονιζόμενο, διαλέγοντας με μεγάλη άνεση το size σας.

Total black

nikosreskos02459-800

Το μαύρο παντελόνι σε slim fit γραμμή είναι μοντέρνο και πολύ ιδιαίτερο, ενώ προσφέρει πιο χαλαρό στυλ, κάνοντας τα πόδια να φαίνονται πιο γυμνασμένα.

Με τι να το συνδυάσετε;

10432-800

Φορέστε στις πρώτες ψύχρες ένα φούτερ με κοντό μανίκι και rib στο τελείωμα, με στρογγυλή λαιμόκοψη. Θα γίνει αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας.

Επώνυμα ανδρικά ρούχα με άποψη, σχεδόν όλα χειροποίητα! Βρείτε περισσότερα μόνο στο Vagrancylifestyle. Μεταφερθείτε στο eshop πατώντας εδώ. Εύκολες επιστροφές και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 49€!

 

Διαβάστε επίσης