Καλοκαίρι 2018: Σανδάλια και πέδιλα που θα ερωτευτείτε με τα πρώτα βήματα

Καλοκαίρι 2018: Σανδάλια και πέδιλα που θα ερωτευτείτε με τα πρώτα βήματα Καλοκαίρι 2018: Σανδάλια και πέδιλα που θα ερωτευτείτε με τα πρώτα βήματα

Το καλοκαίρι τα πόδια πρήζονται πιο εύκολα και μάλιστα όσες υποφέρουν από την πολύ συχνή γυναικεία πάθηση το κότσι, πρέπει να προσέχουν τα παπούτσια που φορούν.  Στο Shoemart θα βρείτε άνετα σανδάλια και πέδιλα για να κάνετε πάλι την ανατροπή και φέτος το καλοκαίρι.

Ως γνήσιες γυναίκες εφοδιαστείτε με τα καλύτερα πέδιλα, στα πιο εντυπωσιακά σχέδια παπουτσιών!

Βρήκαμε πέδιλα που έχουν φορέσει πολλές από τις σταρ όλου του κόσμου. Περίεργα δεσίματα, φιόγκοι, χρωματιστές λεπτομέρειες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα σας ξετρελάνουν.

Το 2018 κυριαρχούν τα nude, τα φωσφορούχα, τα γήινα, τα φούξια που προσφέρουν ένταση και παράλληλο σικάτο look.

Για ακόμα μία σεζόν θα κλέψουν τις εντυπώσεις και τα flatforms που είναι πολύ πιο άνετα από τις ψηλές πλατφόρμες και φοριούνται με κάθε outfit.

Πάμε να τα απολαύσουμε, πριν λίγες μέρες ήρθαν!

7290-800

Τα ροζ παλ πέδιλα θα γεμίσουν τις βιτρίνες φέτος. Είναι το χρώμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ντουλάπα σας και θα συνδυαστεί με όλα τα καλοκαιρινά outfits, καινούργια και παλιά, sexy και πιο σοβαρά για το γραφείο. Είναι 14 πόντοι και πραγματικά θα ομορφύνει το πόδι σας. Που θα το βρείτε; Εδώ!

Τα νέα Mules

7334-800

Πολύ εντυπωσιακά και βολικά καθώς μπορεί να είναι ψηλά αλλά πιάνουν σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος του πέλματος, χαρίζοντας σταθερότητα στο πόδι. Για τις casual ώρες που θέλετε να είστε και μοντέρνες και άνετες, χωρίς να πρήζονται τα πόδια σας από τα λεπτά τακούνια. Είναι πολύ οικονομικά, βρείτε τα εδώ.

Alternative σανδάλια

7979-800

Από suede δέρμα και πολύ ιδιαίτερα για να φορέσετε όχι μόνο στους δρόμους της πόλης αλλά και στην δουλειά. Ταιριάζουν με παντελόνι, με φόρεμα και στις διακοπές σας με κάθε ρούχο παραλίας. Θα αποσπάσουν τις καλύτερες κριτικές. Με μία εύκολη online αγορά θα είναι στο σπίτι σας, σε λίγες ώρες. Βρείτε τα διαθέσιμα νούμερα.

Μπείτε στο Shoemart για να ανακαλύψτε την μεγαλύτερη ποικιλία ever!

Διαβάστε επίσης