Αν ψάχνετε γιλέκα μάχης, βερμούδες παραλλαγής και γυαλιά προστασίας μπείτε Survival

Αν ψάχνετε γιλέκα μάχης, βερμούδες παραλλαγής και γυαλιά προστασίας μπείτε Survival Αν ψάχνετε γιλέκα μάχης, βερμούδες παραλλαγής και γυαλιά προστασίας μπείτε Survival

Σας αρέσει η επιβίωση στο βουνό; Θέλετε να είστε έτοιμοι με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για το κυνήγι, την σκοποβολή, την πεζοπορία; Μπείτε στο online κατάστημα Survival και βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ρούχα και αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας και πάνω απ’ όλα να σας προστατέψουν από πιθανούς κινδύνους, όταν είστε εκτεθειμένοι στο εξωτερικό περιβάλλον.

survival_7718331b_tiger_back_side

Μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα που μπορείτε να επιλέξετε στο online κατάστημα είναι:

Μπεζ γιλέκο μάχης TRU 24-7

survival_2832_-800x800

Τα γιλέκα μάχης πρέπει να είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να μεταφέρουν με μεγάλη διακριτικότητα τον εξοπλισμό που θέλετε. Ασφαλίζει με ειδικό φερμουάρ και έχει τσέπες τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Στην πλάτη έχει ειδική θήκη, στην οποία χωράει ένα μπουκάλι χωρητικότητας 1 λίτρου. Βρείτε το εδώ.

Γιλέκο Toxotis ειδικό για κυνήγι

survival_22010211021-copy_-800x800

Το γιλέκο Toxotis είναι ειδικό για την εξόρμησή σας στη φύση και για το κυνήγι. Διαθέτει 22 φυσιγγιοθήκες και τουλάχιστον 5 τσέπες με ειδικές θήκες για μπουκάλια και παγούρια. Επιλέξτε το από την μεγάλη ποικιλία, πατώντας εδώ για να κάνετε την παραγγελία σας.

Βερμούδα BRANDIT

survival_31042_brandit_urban-legend_2012-10_-800x800

Οι βερμούδες παραλλαγής αντικαθιστούν τα ζεστά παντελόνια τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορείτε να τις φορέσετε για τις διάφορες εργασίες στον κήπο, το χωράφι ή το σπίτι. Διαθέτει πολλές τσέπες και είναι κατασκευασμένη από απλό και ανθεκτικό βαμβάκι. Άνετη εφαρμογή. Βρείτε την με ένα κλικ.

Γυαλιά προστασίας

survival_36001_thumb-800x800

Τα γυαλιά προστασίας εκτός από τη σκοποβολή και το paintball, μπορούν να φανούν χρήσιμα και σε άλλες δραστηριότητες ή εργασίες. Φορέστε τα σε μία εργασία με το αλυσοπρίονο ή στο ψέκασμα στο χωράφι για να αποφύγετε την εισβολή ενός μικροαντικειμένου στο μάτι και να μειώσετε πολύ τις πιθανότητες να αντιμετωπίσετε κάποιο ατύχημα.

Βρείτε όλα τα προϊόντα στο survival.gr. Το ηλεκτρονικό κατάστημα σας προσφέρει συνεχείς εκπτώσεις σε πολλά προϊόντα. Μπορείτε να λύσετε όλες σας τις απορίες τηλεφωνικά στο 210 8011763 ή να παραγγείλετε δια τηλεφώνου.

Διαβάστε επίσης