Ανδρικά μαγιό που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε φέτος στην παραλία

Ανδρικά μαγιό που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε φέτος στην παραλία Ανδρικά μαγιό που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε φέτος στην παραλία

Σίγουρα έχετε κρατήσει το περσινό μαγιό, όμως αυτό δεν σας εμποδίζει να αγοράσετε καινούργιο πιο μοντέρνο, ειδικά αν το προηγούμενο δεν σας ταίριαζε. Επιλέξτε ανάλογα με το σώμα και το στυλ σας, τα καλύτερα μαγιό.

Μερικές συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε ή να (ξανά)θυμηθείτε

Τα είδη μαγιό που μπορείτε να φορέσετε είναι τρία!

Σλιπ

Μερικοί άνδρες τα θεωρούν ξεπερασμένα. Είναι όμως πολύ αθλητικά και αν έχετε γυμνασμένο σώμα είναι πολύ sexy επιλογή που δεν θα μετανιώσετε. Θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση και εν είστε κολυμβητής θα προσθέσουν περισσότερους πόντους στο στυλ σας. Το γαλάζιο και το κόκκινο είναι χαρακτηριστικά χρώματα που θα φορεθούν πολύ φέτος.

Βερμούδα

Οι ανδρικές βερμούδες ταιριάζουν απόλυτα σε άνδρες με κανονικό ύψος και οι βερμούδες μαγιό θεωρούνται σε γενικές γραμμές η καλύτερη λύση για εσάς που ασχολείστε με θαλάσσια σπορ.

DSC01537-0-600x920

Αυτή η βερμούδα από 3GUYS ταιριάζει σε κάθε άνδρα και είναι η πιο ασφαλής πρόταση για το καλοκαίρι. Φοριέται ακόμα και σαν σορτσάκι εκτός παραλίας, στις διακοπές σας. Βρείτε την και σε άλλες αποχρώσεις από εδώ.

DSC01736_02-600x920Τρίτη κατηγορία τα μαγιό σορτς που τελειώνουν στη μέση των μηρών και είναι πολύ όμορφα αν έχετε γυμνασμένα πόδια. Το μαγιό 3GUYS σε βεραμάν διαθέτει σπασουάρ και γραμμή στο πλάι διαφορετικού χρώματος. Βρείτε το σε παραπάνω από 10 αποχρώσεις στο online κατάστημα.

Βρείτε τα ανδρικά μαγιό 3GUYS με έμπνευση από το navy style, σε μοντέρνα πρότυπα και άνετες γραμμές που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

Ανταγωνιστικές τιμές, με Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 15€ και εύκολες επιστροφές.

Φέτος το καλοκαίρι αγοράστε μαγιό από τον νούμερό ένα προορισμό κάθε εναλλακτικού casual άνδρα που θέλει να είναι στην μόδα, χωρίς να ξοδεύει! Για όλες τις νέες αφίξεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα 3GUYS, πατήστε εδώ.

 

Διαβάστε επίσης