Ολόσωμα μαγιό: η hot τάση για το καλοκαίρι 2018

Ολόσωμα μαγιό: η hot τάση για το καλοκαίρι 2018 Ολόσωμα μαγιό: η hot τάση για το καλοκαίρι 2018

Η γνωστή αυτοκράτειρα της μόδας, Diana Vreeland, είπε κάποτε ότι το μπικίνι είναι «το σημαντικότερο που συνέβη μετά την ατομική βόμβα». Εμείς όμως, ζώντας σε μια εποχή πιο ειρηνιστική έχουμε καταλάβει ότι τα ολόσωμα μαγιό είναι η νέα τάση για το καλοκαίρι 2018!

Όντως, δεν απαιτούν πολλή δουλειά και γυμναστική στο σώμα μας όσο το μπικίνι και μπορούμε να τα φοράμε και να εντυπωσιάζουμε, χωρίς πολύ ιδρώτα και κόπο. Τα μπικίνι μας δυσκολεύουν ως προς το μέγεθος του τοπ που πρέπει να τιθασεύσει το στήθος μας ή το bottom τους γλουτούς μας, στα κύματα. Tα ολόσωμα όμως, χάρη στις νέες σιλουέτες τους αδυνατίζουν, κρατούν και προστατεύουν κάνοντάς μας ελκυστικές και σέξι.

Γι’ αυτό και είναι hot τάση. Τα ολόσωμα μαγιό είναι η πιο ασφαλής επιλογή για κάθε ηλικία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε μία ελκυστική εμφάνιση. Ο μεγαλύτερος σύμμαχος για το ολόσωμο μαγιό είναι η φαντασία αυτού που το βλέπει, καθώς καλύπτει αρκετά μέρη του κορμιού μας και αναδεικνύει περίτεχνα κάποια άλλα. Η φαντασία συμπληρώνει τα κενά. Πολλοί άντρες έχουν συμφωνήσει ότι τα ολόσωμα, είναι μαγιώ που τα φορούν οι κοπέλες όταν θέλουν να φαίνονται «κυρίες» και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλουν να πάρουν σπίτι τους μια Μέριλιν Μονρό. Κι αυτό γιατί το ολόσωμο μαγιό τονίζει το σώμα με τρόπο που το μπικίνι δεν μπορεί.

Αν δεν ξέρετε πώς να διαλέξετε το ολόσωμο μαγιό σας, ο παρακάτω οδηγός θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Ολόσωμο μαγιώ με ανοίγματα

Αποστολή σας, να βρείτε το τέλειο ψηλόμεσο μαγιό που με τα ανοίγματά του στο πλάι της λεκάνης καταφέρνει να μακραίνει τα πόδια σας και να σας δείχνει ψηλή και κομψή. Εστιάζει ωραία στην περιοχή της μέσης, δημιουργώντας ένα αξιοζήλευτο σώμα – κλεψύδρα. Αν βρείτε ένα ολόσωμο μαγιό με άνοιγμα στην πλάτη, φροντίστε να έχει ενδιαφέρον και μπροστά, καθώς μπορεί να βγάλετε ωραίες φωτογραφίες με την πλάτη σας, αλλά μόνο με αυτή. Επιλέξτε ένα σχέδιο ή ένα ωραίο κόψιμο στην μέση ή στο στήθος, χάντρες ή κρόσσια, ανάλογα με το στυλ σας, για να κάνετε πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

foto1a

Ολόσωμο μαγιό με κοψίματα

Το ολόσωμο μαγιό με κοψίματα στη μέση και στην πλάτη είναι το πιο παρεξηγημένο, γιατί είναι ένας «περίεργος» συνδυασμός μπικίνι και ολόσωμου, όπως λένε. Τα σχέδια, όμως, είναι αμέτρητα και είναι κρίμα να μην τα δοκιμάσουμε, εάν μας κολακεύουν τόσο πολύ. Το καλό με τα ολόσωμα μαγιό με κοψίματα είναι ότι κρύβουν ατέλειες και τονίζουν τελειότητες πιο εύκολα από λιγότερο ή περισσότερο αποκαλυπτικά μαγιό. Προσοχή στα υφάσματα ωστόσο, που θεωρούνται περιττά όπως πχ η γραμμή που ενώνει το μπούστο με τους γοφούς, καθώς κρέμονται μετά το μπάνιο, μένοντας, όπως είπαμε, απλά περιττά. Και άλλη μία συμβουλή: διαλέξτε μαγιό με κόψιμο στην πλάτη, καθώς η ανοιχτή πλάτη θεωρείται από τα πιο σέξι σημεία μας και αναδεικνύει ένα πολύ μεγάλο μέρος του κορμιού μας.

foto2a

Ολόσωμο μαγιώ με διαφάνειες

Εάν τα ολόσωμα μαγιό σάς φαίνονται πολύ κλειστά, δοκιμάστε αυτά με τις διαφάνειες. Θα βρείτε ολόσωμα μαγιό με διαφάνειες σε διάφορα σχήματα, σε ρίγες, σε γραμμές, σε γράμματα που τονίζουν το σημείο στο οποίο βρίσκονται. Η διαφάνεια δίνει ένα έξτρα τόνο θηλυκότητας μιας και αποκαλύπτει σεμνά διάφορα σημεία του κορμιού σας. Αν θέλετε, δηλαδή, να είστε «αποκαλυπτικά συντηρητική» είναι η καλύτερη επιλογή σας.

foto3

Ολόσωμο μαγιό με ενίσχυση

Το ολόσωμο μαγιό χάρη στη γραμμή του μπορεί να υποστηρίξει το βαθύ ντεκολτέ περισσότερο απ’ ότι το μπικίνι. Αν το ντεκολτέ σας δεν είναι βαθύ, διαλέξτε ένα ολόσωμο μαγιό με ενίσχυση που δένει φιόγκο στο μπούστο ή που ανοίγει στους ώμους, δίνοντας πιο αριστοκρατικό στυλ. Ακόμα και για εσάς με μικρό στήθος, τα ολόσωμα μαγιό δε θα σας απογοητεύσουν – μάλιστα θα τα αγαπήσετε.

foto4

Ολόσωμο μαγιώ με σχέδια

Σίγουρα τα έχετε δει και σίγουρα έχετε διαβάσει τις «Lifeguard» στάμπες πάνω τους. Είναι αυτές οι ωραίες φράσεις που όλες θα θέλαμε να φοράμε και να υποστηρίζουμε με το μονόχρωμο ολόσωμο μαγιό μας. Είναι για παράδειγμα, αυτό το κόκκινο ολόσωμο μαγιό που πολλές από εμάς αγαπάμε, όχι γιατί προλάβαμε τα 90s όπου η Πάμελα Άντερσον έκαιγε καρδιές φορώντας το στο Baywatch αλλά γιατί έχει το τέλειο και απόλυτα σέξι κόψιμο στο πλάι του στήθους. Αν δεν προτιμάτε όμως τα μαγιό με στάμπες, τότε μπορείτε να διαλέξετε άπειρα σχέδια με φρούτα και φλαμίνγκο, αλλά και φλοράλ, σε αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς. Και πάλι θα εντυπωσιάσετε!

foto5

Μαύρο ολόσωμο μαγιό
Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της έχει στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα της ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και για την παραλία, αλλά και για τοπ στις βραδινές της εξορμήσεις. Ψηλόμεσο, με ανοίγματα, με κοψίματα, με βαθύτατο ντεκολτέ ή με ψηλό λαιμό, εξώπλατο, με στάμπα, με ενίσχυση ή με διαφάνειες, όπως και να το φορέσετε θα σας ενθουσιάσει, καθώς το μαύρο χρώμα δίνει άλλον αέρα στο σώμα δημιουργώντας λεπτότερη σιλουέτα και τονίζοντας το μαύρισμα.

foto6

Από τη μόδα του 1920, τα ολόσωμα μαγιό επέστρεψαν σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να τονίσουν το σώμα, να το κολακεύσουν και να επιβεβαιώσουν ότι μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε, όποτε το θέλουμε. Οι προτάσεις για την επιλογή του τέλειου ολόσωμου μαγιό για το καλοκαίρι 2018 παρέχονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.toRouxo.gr. Μπορείτε να δείτε τη συλλογή με ολόσωμα μαγιό για το καλοκαίρι του 2018 εδώ.

Διαβάστε επίσης