Γυναικεία μακό μπλουζάκια και παντελόνια από την ιδιαίτερη συλλογή Vagrancy

Γυναικεία μακό μπλουζάκια και παντελόνια από την ιδιαίτερη συλλογή Vagrancy

Τα είδαμε και μας άρεσαν! Τα γυναικεία μπλουζάκια από Vagrancy είναι πολύ μοντέρνα, προσφέρουν άνεση και πάντα είναι επίκαιρα με prints και logos που αγαπούν οι νέοι και όλοι όσοι έχουν ενστερνιστεί το αθλητικό στυλ όπου κι αν είναι ό,τι κι αν κάνουν. Επιλέξτε τα μέσα από την μεγάλη ποικιλία του ηλεκτρονικού καταστήματος και χαρίστε casual στυλ σε κάθε σας εμφάνιση.

Vagrancy_1_600

Παρακάτω θα δείτε μερικά χειροποίητα t-shirt με τα χαρακτηριστικά λογότυπα του brand που πλέον έχουν γίνει must, παντελόνια φαρδιά που σας βολεύουν σε κάθε περίσταση και σορτσάκια με ξέφτια για την πόλη και τις διακοπές.

Κοντομάνικα μπλουζάκια μακό

Τα κοντομάνικα t-shirt είναι από τα πιο πολυφορεμένα γυναικεία ρούχα που κάθε γυναίκα φοράει χειμώνα καλοκαίρι κάτω από μπλούζες, μέσα από πουκάμισα, στο γυμναστήριο και γενικά παντού, αφού συνδυάζονται με άπειρους συνδυασμούς!

Ειδικά το καλοκαίρι, κατέχουν μία πολύ σημαντική θέση στην γκαρνταρόμπα σας, συνδυάζοντάς τα με φούστες, παντελόνια και σορτς. Βρείτε ιδιαίτερα prints και σχέδια στα χειροποίητα κοντομάνικα μπλουζάκια του vagrancy. Αγοράστε το με ένα κλικ.

Vagrancy_3_600

Αν είστε φαν των logos του brand μη διστάσετε να αγοράσετε τα χαρακτηριστικά t-shirt με το ψαλίδι. Κανονική γραμμή, ουδέτερες αποχρώσεις. Βρείτε το γκρι από εδώ.

Άνετη γυναικεία φόρμα

Vagrancy_4_600

Γυναικεία παντελόνια και φόρμες σε άνετη γραμμή που προσφέρει ένα ιδιαίτερο στυλ και συνδυάζετε με αμάνικα και κοντομάνικα μπλουζάκια. Αγοράστε την εύκολα και γρήγορα και κάντε την παραγγελία σας online.

Vagrancy_5_600

Το καλοκαίρι προτιμήστε ένα σορτσάκι με ξέφτια. Θα σας βολέψει σίγουρα. Μπροστά κοντά και πίσω λίγο πιο μακρύ, με χειροποίητη λεπτομέρεια.

Βρείτε περισσότερα γυναικεία ρούχα στο ιδιαίτερο στυλ που λανσάρει η Vagrancy μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα. Βρείτε στο vagrancylifestyle.com όλες τις συλλογές.

Διαβάστε επίσης