Επιστήμονες μελετούν την μυστική ζωή των κουζινικών!

Επιστήμονες μελετούν την μυστική ζωή στα κουζινικά

Αυστραλοί επιστήμονες κατάφεραν να αποδείξουν αυτό που είναι κοινό μυστικό για τον περισσότερο κόσμο. Τα κουταλάκια του τσαγιού φαίνεται ότι διαθέτουν δική τους «νοημοσύνη».

Περισσότερα...

Αυγά πασχαλινά βαμμένα με φυσικές βαφές

Αβγά πασχαλινά βαμμένα με φυσικές βαφές Πώς να βάψω αβγά με κρεμμύδι

Φέτος, τη Μεγάλη Πέμπτη κάντε κάτι διαφορετικό, που όμως ήταν πολύ διαδεδομένο τα παλιότερα χρόνια. Για τη βαφή των αυγών σας χρησιμοποιήστε … φυσικούς τρόπους.

Περισσότερα...

Βαμμένα κόκκινα αυγά

Βαμμένα κόκκινα αβγά

Σήμα κατατεθέν της Λαμπρής, τα κόκκινα αβγά δίνουν χρώμα στο τραπέζι μας. Το τσούγκρισμά τους δίνει τον τόνο της γιορτής και αποτελεί την αφετηρία για το αναστάσιμο δείπνο και το χαρμόσυνο πασχαλινό φαγοπότι. Μερικά μικρά μυστικά θα σας βοηθήσουν να τηρήσετε σωστά το πασχαλινό έθιμο της βαφής των αυγών και να βελτιώσετε το πασχαλινό σας τραπέζι.

Περισσότερα...

Είστε αρραβωνιασμένη; Εξοικονομείστε τα έξοδα του γάμου

Είστε αρραβωνιασμένη; Εξοικονομείστε τα έξοδα του γάμου

Είστε αρραβωνιασμένη και προετοιμάζεστε για τον γάμο σας; Πριν αποδείξετε ότι μπορείτε να γίνετε μια υπέροχη νύφη, αποδείξτε ότι μπορείτε να γίνετε και μια καλή νοικοκυρά. Αρχίστε να εξοικονομείτε χρήματα από τώρα. Με λίγη προσπάθεια θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα ικανοποιητικό ποσό που θα σας βοηθήσει στα έξοδα του γάμου σας, αλλά και αργότερα.

Περισσότερα...