Φλερτ με e-mail. Οι αρσενικοί επιτίθενται ηλεκτρονικά!

Φλερτ με e-mail. Οι αρσενικοί επιτίθενται ηλεκτρονικά! Φλερτ με e-mail. Οι αρσενικοί επιτίθενται ηλεκτρονικά!

Τα έντονα γαλανά μάτια του, μεγαλωμένα πίσω από τα χοντρά γυαλιά του, άλλαξαν από έξαψη σε αμηχανία. Μισώ τα γαλανά μάτια, αλλά ακόμα κι έτσι ποτέ δεν θα τον πλήγωνα σκόπιμα.

«Μα γιατί δεν ενδιαφέρεσαι; Θα μπορούσα να σε συνδέσω εγώ ο ίδιος, δεν έχω πρόβλημα.» Και πέταξε το πραγματικό δόλωμα: «Θα μπορώ να σου στέλνω mail. Ήταν ενθουσιασμένος και επίμονος. Θα κατάφερνε να πείσει ακόμα ένα άτομο με τη δύναμη της νέας του αποκάλυψης. Το θέμα του ήταν το e-mail.

Φλερτ με e-mail. Οι αρσενικοί επιτίθενται ηλεκτρονικά!Και προσπαθούσε να τυλίξει κι εμένα. Υποθέτω πως θα έπρεπε να είμαι πιο καταδεκτική στην προσφορά του τώρα που το σκέφτομαι αφού για να συνδέσει τον υπολογιστή μου με τις γραμμές εγκατάστασης στο χώρο θα έπρεπε οπωσδήποτε να συρθεί στο πάτωμα κάτω από το γραφείο μου οπλισμένος με ένα κατσαβίδι. Αλλά ακόμα και τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι περισσότερο άστοχο. Εδώ υπήρχε ένας άντρας που είχε ένα γραφείο μόλις λίγα βήματα πιο πέρα από το δικό μου, και προσπαθούσε να με συνδέσει στο Internet μόνο και μόνο για να μπορεί να μου στέλνει ηλεκτρονικά μηνύματα με e-mail. Γιατί;

Θα μπορούσε φυσικά απλώς να περιφέρεται στο διάδρομο όπως έκανε συνήθως, παρενοχλώντας άλλες συναδέλφους σε άλλα γραφεία που βρίσκονταν στο δρόμο του για να ελέγχει την αλληλογραφία του (γραπτή και όχι ηλεκτρονική), να σταματήσει κάπου για καφέ στην πορεία. Θα μπορούσε να ξαπλώσει στην παλιά ξηλωμένη μου καρέκλα, να κάνει πλάκα με τα παλιοαντικείμενα του γραφείου μου, να κοροϊδέψει το βιβλίο που δίδασκα ή το σημειωματάριο που έγραφα, να πάρει μια απάντηση στην ερώτησή του ή μια αντίδραση στην πρότασή του, και μετά να φύγει όταν θα ήταν έτοιμος ή όταν θα τον πετούσα έξω. Ή πολύ απλά θα μπορούσε να μου τηλεφωνήσει.

Με κοίταξε που δυσπιστούσα, αλλά επέμενε και γαλανά μάτια του φωτίστηκαν όταν σκέφτηκε ένα πειστικότερο δέλεαρ. Δεν θα μπορούσα να παίρνω mail μόνο από αυτόν φυσικά, θα μπορούσα να παίρνω mail από δεκάδες (ίσως και εκατοντάδες!) άλλους ακαδημαϊκούς από όλη τη χώρα. Μόλις είχε ελέγξει το «mailbox» του και είχε βρει μηνύματα από ενενηνταεπτά ιστορικούς να τον περιμένουν! Θα γινόμουν μια από τις εκατομμύρια γυναίκες που καταπιέζονται από ακαταμάχητους αρσενικούς που επικοινωνούν ηλεκτρονικά. Σε μια πράξη αυτομείωσης, αυτός επιθυμούσε να μοιραστεί μαζί μου τον γενναίο καινούριο του κόσμο.

Έμεινε έκπληκτος με την απόρριψή μου όπως έμεινα κι εγώ με την προσφορά του. Αυτός είχε ενθουσιαστεί με την ανακάλυψη νέου τρόπου δημιουργίας σχέσης και επαφής και εγώ είχα φρικάρει μόνο με την ιδέα.

 

Διαβάστε επίσης