Περιποιηθείτε τα χέρια και τα πόδια σας για να φαίνονται πάντα νέα!

Περιποιηθείτε τα χέρια και τα πόδια σας για να φαίνονται πάντα νέα! Περιποιηθείτε τα χέρια και τα πόδια σας για να φαίνονται πάντα νέα!

Τα χέρια και τα πόδια μας χρειάζονται τόση φροντίδα όσο και το πρόσωπό μας.

Ειδικά τα χέρια, εκτελούν τις περισσότερες από τις καθημερινές μας δουλειές και χειρίζονται αρκετά επιβλαβή προϊόντα. Έτσι, έχουμε παραθέσει 8 συμβουλές ομορφιάς για τα άκρα για να φαίνονται λεία, απαλά και όμορφα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τους καλύτερους τρόπους για να περιποιηθείτε τα χέρια σας στο σπίτι.

Ακολουθήστε αυτές τις ιδέες για να φαίνονται πιο νεανικά

Οι μυκητιάσεις είναι ανεξέλεγκτες το καυτό καλοκαίρι, γι’ αυτό φροντίστε πάντα τα πόδια σας να είναι καθαρά. Στεγνώστε τα με μια φαρμακευτική σκόνη το πρωί.

Ταμπονάρετε αντηλιακό στα χέρια και τα πόδια σας πριν βγείτε έξω. Αναζητήστε ένα αντηλιακό προσαρμοσμένο για το σώμα αντί για το πιο ακριβό αντηλιακό προσώπου.

Για πιο απαλές φτέρνες, ανακατέψτε τη γλυκερίνη με ροδόνερο. Για να απαλύνετε τις σκασμένες φτέρνες, γεμίστε μια μπανιέρα με χλιαρό νερό. Προσθέστε λίγο αλάτι και βαζελίνη σε αυτό. Βουτήξτε τα πόδια σας για 30 λεπτά και καθαρίστε με ελαφρόπετρα.

Εφαρμόστε κρέμα φτέρνας και ποδιών πριν καθίσετε στο κρεβάτι το βράδυ. Αυτή η ρουτίνα θα κρατήσει τα πόδια σας ενυδατωμένα.

Κάντε ένα scrub για τα χέρια και τα πόδια σας ανακατεύοντας δύο κουταλιές της σούπας baby oil ή ελαιόλαδο με ζάχαρη. Τρίψτε αυτή την πάστα απαλά στο δέρμα σας για λίγα λεπτά και μετά ξεπλύνετε με νερό.

Τα λαμπερά νύχια δεν είναι μόνο τα σπα. Τρίψτε βαζελίνη και καστορέλαιο στα νύχια σας και στη συνέχεια τρίψτε τα με ένα βαμβάκι και τα νύχια σας θα είναι εκθαμβωτικά.

Μην ξεχνάτε να τους κάνετε συχνά μασάζ για να μην σπάσουν. Πάρτε ένα μπουκάλι λάδι και εφαρμόστε γύρω από τα νύχια σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να ενυδατώσετε την περιοχή γύρω από το νύχι.

Το τακτικό μασάζ χεριών και ποδιών όχι μόνο θα τα κρατήσει νεανικά, αλλά θα αυξήσει επίσης τη ροή του αίματος και θα αποτρέψει τις ρυτίδες.

Διαβάστε επίσης