Τι πρέπει να έχει το νεσεσέρ των διακοπών για φέτος; Αντιηλιακά και κρέμες, Online!

Τι πρέπει να έχει το νεσεσέρ των διακοπών για φέτος; Αντιηλιακά και κρέμες, Online! Τι πρέπει να έχει το νεσεσέρ των διακοπών για φέτος; Αντιηλιακά και κρέμες, Online!

Σε λίγο καιρό θα βρίσκεστε αραχτοί στην παραλία, στο μέρος που αποφασίσατε να είναι ο καλοκαιρινός σας προορισμός σας για φέτος! Η παραλία θα αποτελεί μία καθημερινή συνήθεια και σίγουρα εκεί θέλετε να είστε stylish, άνετοι και πάνω απ’ όλα προστατευμένοι.

Κάνουμε λοιπόν focus στην προστασία της επιδερμίδας σας και σας παρουσιάζουμε αντηλιακά που μπορεί να χρησιμοποιήσει τόσο ένας άνδρας όσο και μία γυναίκα και άλλες ενυδατικές κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα που πρέπει να μπουν στο beach νεσεσέρ σας για να αποφύγετε το κάψιμο και το κοκκίνισμα.

Αντηλιακά προσώπου με πολύ υψηλό δείκτη – Κι όμως είναι αναγκαία!

Θέλετε να μαυρίσετε, όμως πριν αρχίσετε να βάζετε το λάδι μαυρίσματος που τόσο αγαπάτε, χρησιμοποιήστε για λίγα μπάνια αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.

La_roche_800

Από την γνωστή σειρά ANTHELIOS βρείτε το αντηλιακό προσώπου με 50+ που εφαρμόζεται απευθείας σε στεγνό αλλά και βρεγμένο δέρμα, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Κατάλληλο ακόμα και για δέρματα που παρουσιάζουν αλλεργία στον ήλιο ή είναι πολύ ευαίσθητα. Βρείτε τα 250ml σε πολύ καλή έκπτωση, εδώ.

Spray σώματος για να αισθάνεστε ότι δεν έχετε φορέσει τίποτα

frezyderm_5202888222375

Luxunus_20180322095825_intermed_suncare_antioxidant_sunscreen_invisible_spray_water_resistant_spf30_100ml

Για να μην χρειάζεται να αλείφετε για πολλή ώρα το αντιηλιακό σας στο σώμα, η καλύτερη επιλογή είναι να ψεκαστείτε, για extra άνεση. Με μία κίνηση θα έχετε προστατευτεί!

Όσοι θέλετε να συνεχίσετε την υψηλή αντιηλιακή προστασία, επιλέξτε Frezyderm SEA SIDE DRY MIST. Προστατεύει από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες και χαρίζει μία απολαυστική εμπειρία.

Για μικρότερο δείκτη προστασίας 30+, επιλέξτε το INTERMED LUXURIOUS SUN CARE με βιταμίνη C για αόρατο, ματ, μη λιπαρό αποτέλεσμα. Βελτιώνει άμεσα και την υφή της επιδερμίδας και προσφέρει αντιγηραντική δράση. Βρείτε το εδώ -50%.

Φροντίδα ενυδάτωσης μετά την ηλιακή ακτινοβολία

vichi_VP18908_rec_main

Εκτός από το αντιηλιακό προσώπου που φοράτε στην παραλία, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε μία κρέμα ημέρας αποκλειστικά για ενυδάτωση. Το δέρμα σας θα είναι περισσότερο ξηρό απ’ ότι τον χειμώνα και η ολική θρέψη της VICHY NUTRILOGIE είναι ό,τι πρέπει!

Ενυδάτωση Bio Oil

Bio-Oil

Για το σώμα σας και μόνο! Το ευρωπαϊκό top seller της ενυδάτωσης και της απαλότητας. Εκτός από κρέμες σώματος, επιλέξτε και τα έλαια που δίνουν μία ώθηση φρεσκάδας στο σώμα. Με βιταμίνη Α και Ε, καλέντουλα, λεβάντα και δεντρολίβανο δεν θα αποχωρίζεστε το Bio Oil.

Περισσότερα αντιηλιακά ανδρικά και γυναικεία, κρέμες σώματος και κρέμες προσώπου, θα βρείτε εδώ, online!

Διαβάστε επίσης