Πώς να αγοράσετε τριανταφυλλιές

Πώς να αγοράσετε τριανταφυλλιές

Η απόφαση να φυτέψετε τριανταφυλλιές στον κήπο σας μπορεί να σας συναρπάζει και ταυτόχρονα να σας τρομάζει. Δεν πρέπει να φοβάστε να αγοράσετε τριανταφυλλιές αρκεί να γνωρίζετε τι θέλετε. Αν έχετε έτοιμο το μέρος που θα τις φυτέψετε τότε είναι η κατάλληλη εποχή να τις διαλέξετε.

Περισσότερα...

Κρύσταλλοι εξοικονόμησης νερού. Εναλλακτικό πότισμα

Κρύσταλλοι εξοικονόμησης νερού. Εναλλακτικό πότισμα

Το πότισμα των φυτών μπορεί να είναι μια πολύ δαπανηρή υπόθεση, ιδιαίτερα σε περιοχές με μεγάλης εξάτμιση, όπου τα φυτά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα ξηρά κλίματα που καλλιεργούνται. Αν και  η στροφή στην καλλιέργεια ανθεκτικών στην ξηρασία φυτών είναι σίγουρα χρήσιμη λύση, δεν είναι ωστόσο πάντα εφικτή στην πράξη, ή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εδώ έρχονται οι πολυμερείς κρύσταλλοι εξοικονόμησης νερού να δώσουν μια επιπλέον λύση στο πρόβλημα. Ακόμη και ανθεκτικά στην ξηρασία φυτά μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση αυτών των κρυστάλλων.

Περισσότερα...

Πώς να αγοράζετε βολβούς

Πώς να αγοράζετε βολβούς

Όταν αγοράζετε βολβούς προσέξτε να είναι φουσκωτοί και το βάρος τους να είναι ανάλογο με το μέγεθός τους. Αποφεύγετε τους μαλακούς και ζουλιγμένους βολβούς γιατί πιθανόν να είναι σάπιοι. Επίσης αποφεύγετε τους ξερούς ελαφρούς και αφυδατωμένους βολβούς γιατί έχουν χάσει την απαραίτητη υγρασία τους που χρειάζεται για να βλαστήσουν.

Περισσότερα...

Βασικά εργαλεία κηπουρικής

Βασικά εργαλεία κηπουρικής

Αν ασχολείστε τακτικά με τον κήπο σας, σας είναι απαραίτητα μερικά εργαλεία κηπουρικής που θα κάνουν την ασχολία σας πιο εύκολη. Επισκεφτείτε τα ειδικά μαγαζιά που πουλούν εργαλεία κήπου. Εκεί θα βρείτε μια σειρά από προϊόντα, που υπόσχονται να σας μυήσουν στα μυστικά της κηπουρικής.

Περισσότερα...