Τέσσερις κλασσικές συμβουλές μόδας για τη γυναίκα του σήμερα

Τέσσερις κλασσικές συμβουλές μόδας για τη γυναίκα του σήμερα Τέσσερις κλασσικές συμβουλές μόδας για τη γυναίκα του σήμερα

Η καινούρια χρονιά έχει μπει κανονικά και πολλές προτάσεις μόδας ξεπροβάλουν από παντού. Εδώ θα βρείτε τέσσερις κλασσικές συμβουλές μόδας που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την εμφάνιση και τη διάθεσή σας αυτή τη χρονιά.

Τα γυαλιά Jackie O
Ναι, τα γυαλιά τύπου «Jackie O» επέστρεψαν στη μόδα, και ο λόγος είναι ότι μπορείτε φορώντας τα να τα συνδυάσετε σχεδόν με οποιοδήποτε ντύσιμο και να βγείτε έξω δείχνοντας στιλάτη και γκλάμουρ. Με τυπικό σοβαρό ντύσιμο, με καλοκαιρινό σορτσάκι, με τζιν ή με τουαλέτα, αυτά τα ματογυάλια από το παρελθόν ήρθαν για να μείνουν.

Τέσσερις κλασσικές συμβουλές μόδας για τη γυναίκα του σήμεραΚαι ορίστε πώς μπορείτε να δείχνετε σαν την Jackie O, ταξιδεύοντας με τη φαντασία σας σε ένα γκλάμουρ κόσμο, πίνοντας εσπρέσο στον εξώστη ενός κοσμοπολίτικου καφέ και αργότερα χορεύοντας σε απαλούς τζαζ ρυθμούς στη ρομαντική βραδινή σας έξοδο. Τα γυαλιά τύπου Jackie O μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορους τύπους και τιμές και αυτό τα κάνει περισσότερο ελκυστικά, ακόμα και για τα πιο αδύνατα πορτοφόλια.

Τα γυαλιά ήλιου πάντως δεν είναι μόνο θέμα μόδας. Προστατεύουν τα μάτια σας από τον εκτυφλωτικό ήλιο, την σκόνη και τον άνεμο. Προφυλάσσουν επίσης το μέικαπ των ματιών γι’ αυτό και είναι ένα απαραίτητο γυναικείο αξεσουάρ.

Φούστες σε γραμμή A line
Τέσσερις κλασσικές συμβουλές μόδας για τη γυναίκα του σήμερα Οι φούστες γενικά είναι ένα ρούχο που φοριέται ευχάριστα, γιατί είναι τόσο θηλυκές όσο χρειάζεται, για να τονίζουν τα πόδια σας και να σας δίνουν πιο αεράτη εμφάνιση. Οι φούστες επίσης εξυπηρετούν πολλούς σκοπούς και αντίθετα με ότι πιστεύεται πως οι φούστες κάνουν τις γυναίκες λιγότερο ευκίνητες, η πραγματικότητα είναι πως η φούστα σε γραμμή A line είναι και παραμένει το πιο επαγγελματικό αλλά και σέξι ρούχο.

Οι φούστες σε γραμμή A line είναι φτιαγμένες συνήθως από μαλακό μαλλί ή από τουίντ. Αυτές οι υπέροχες φούστες υπάρχουν διαθέσιμες σε πολλά χρώματα και είναι οι πιο κατάλληλες για το επαγγελματικό σας ντύσιμο, χωρίς να αποσπούν υπερβολικά την προσοχή. Είναι συνήθως μαύρες, γκρι και καφέ, με μήκος λίγο πιο πάνω από το γόνατο ή σχεδόν πάνω στο γόνατο γι’ αυτό και αναδεικνύουν το σώμα με σεμνό και σωστό τρόπο. Και όπως αναφέραμε παραπάνω τα κάνουν όλα αυτά με την σέξι εμφάνιση των τέλειων ποδιών. Μπορούν να φορεθούν με ένα κολλαριστό σιδερωμένο πουκάμισο ή ακόμα με μια όμορφη μπλούζα και τακούνια. Ένας συνδυασμός, ο οποίος σας δίνει ένα άριστο «σύνολο», που μπορείτε να φοράτε και μετά τη δουλειά.

Τέσσερις κλασσικές συμβουλές μόδας για τη γυναίκα του σήμεραΜαντίλες
Δεν αρέσουν σε όλες τα καπέλα και από την άλλη δεν μπορείτε να έχετε την τέλεια κόμμωση όλη μέρα. Αν τα απεριποίητα μαλλιά σάς κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια, οι μαντίλες είναι η λύση. Πάντα ήταν και θα είναι δημοφιλείς.

Είναι κλασσικές, φινετσάτες, πολύχρωμες, και σας φτιάχνουν τη διάθεση σε κάθε περίπτωση.

Αυτό τον καιρό τις βρίσκουμε και βαμβακερές σε μεγάλη ποικιλία. Μια όμορφη μέρα έξω για ψώνια, ένα ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο που θέλετε ο αέρας να ανεμίζει τα μαλλιά σας άλλα όχι πολύ, ένα πικ-νικ στην εξοχή, μια βόλτα στην παραλία, είναι μερικές μικροχαρές που μπορείτε να απολαύσετε φορώντας μια μαντίλα, χωρίς τα μαλλιά σας να γίνουν φωλιά!

Τέσσερις κλασσικές συμβουλές μόδας για τη γυναίκα του σήμεραΨηλά τακούνια
Δείχνουν κουραστικά και επίπονα και, ειδικά στην αρχή, είναι πράγματι κουραστικά και επίπονα. Ωστόσο πάντα θα πρέπει να έχετε στη γκαρνταρόμπα σας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Απλά και μόνο γιατί έχουν συνδέσει το μύθο τους με τα όμορφα πόδια, την κομψότητα, το στιλ και τη φινέτσα, και είναι τόσο καυτές όσο δείχνουν!

Να έχετε στο μυαλό σας ένα μαύρο ζευγάρι, και επειδή αυτά υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία τιμών, μπορείτε να διαλέξετε ότι θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για το κόστος.

 

Διαβάστε επίσης