Όλες οι τάσεις που θα φορεθούν στα ανδρικά και γυναικεία μαγιό φέτος το καλοκαίρι

Όλες οι τάσεις που θα φορεθούν στα ανδρικά και γυναικεία μαγιό φέτος το καλοκαίρι Όλες οι τάσεις που θα φορεθούν στα ανδρικά και γυναικεία μαγιό φέτος το καλοκαίρι

Για τις ατέλειωτες ώρες στην παραλία και για τις χαρούμενες στιγμές με την παρέα σας ένα είναι το απόλυτο αξεσουάρ: Το μαγιό σας!

Το τέλειο μαγιό για τον καθένα είναι διαφορετικό. Οι τάσεις φέτος θα σας βοηθήσουν να βρείτε το ιδανικό μαγιό για εσάς, που θα αναδείξει τις καμπύλες σας αν είστε γυναίκα και το σωματότυπό σας αν είστε άντρας.

Τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας, κάνοντας τη σωστή επιλογή. Το Skateshop σας προτείνει μερικά από τα πιο hot items. Τα υπόλοιπα θα τα βρείτε online στο Skateshop: μαγιό βερμούδες και σορτς σε όλα τα χρώματα για τους άντρες και μπικίνι, ολόσωμα, ethnic, floral, πουά, ριγέ για τις στυλάτες γυναίκες.

Βερμούδα μαγιό: Η απόλυτη τάση για γυμνασμένους και μη

eqybs03580_holddownvee19,v_bsw6_frt1-800x800

Τα σχετικά φαρδιά ανδρικά μαγιό κλέβουν την παράσταση, με τα υπέροχα σχέδια και την άψογη εφαρμογή τους. Πρόκειται για βερμούδες ως το γόνατο, άνετες και προσαρμοσμένες πλήρως στα γούστα σας. Δείτε εδώ ένα μαγιό στην απόχρωση του εξωτικού γαλάζιου που θα λατρέψετε!

Γυναικεία μαγιό – Ποιες είναι οι τάσεις

erjx403361_keepitroxyscooter,w_wbt6_bck6-800x800Στα γυναικεία μαγιό οι επιλογές είναι ακόμα περισσότερες! Αποκτήστε τα είτε μονόχρωμα είτε floral όπως το γυναικείο μπικίνι της ROXY που μπορεί να σας ακολουθήσει τόσο σε θαλάσσια σπορ όσο και σε ένα beach bar. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ψηλόμεσο σορτσάκι και είστε έτοιμες!

Τι άλλο θα φορεθεί

Φουντίτσες

Τις έχουμε δει τόσο στα παπούτσια όσο και στις μπλούζες. Διαλέξτε και μαγιό με φουντίτσες για να είστε trendy και sexy ταυτόχρονα.

Διαφάνειες

Δαντελένια, πλεκτά και διαφανή μαγιό, που θα αναδείξουν το στυλ σας. Ναι! Είναι στην μόδα φέτος. Επιλέξτε τα!

Ψηλόμεσα

Τα ψηλόμεσα μαγιό κρύβουν όλες τις ατέλειες και είναι ιδανικά για όλους τους σωματότυπους!

Βρείτε ανδρικά και γυναικεία μαγιό μέσα από την πιο in fashion ποικιλία και τις καλύτερες τιμές μόνο στο skateshop.gr!

Διαβάστε επίσης