Παπούτσια στη δουλειά: 8 κομμάτια που θα φορέσεις το καλοκαίρι 2019

Παπούτσια στη δουλειά: 8 κομμάτια που θα φορέσεις το καλοκαίρι 2019

Η ζέστη και οι ηλιόλουστες μέρες σε παρακινούν να βάλεις τα καλοκαιρινά σου από την κορφή μέχρι τα νύχια. Στη δουλειά τα πράγματα αλλάζουν. Πρέπει να είσαι ευπρεπώς ντυμένη και το καταφέρνεις μια χαρά, μέχρι να αποφασίσεις και τι παπούτσια θα φορέσεις στο αυριανό meeting. Τα σανδάλια, οι παντόφλες και οι peep-toe γόβες αποκλείονται ήδη. Ποια παπούτσια, όμως, είναι ιδανικά για εσένα που περπατάς πολύ ή στέκεσαι όρθια πολλές ώρες;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα παπουτσιών www.topapoutsi.gr σου προτείνει τις παρακάτω 8 τάσεις στα γυναικεία παπούτσια για το γραφείο, που θα λατρέψεις το καλοκαίρι 2019!

#1. Τακούνια με διαφάνεια

Οι σχεδιαστές τα έφεραν στη μόδα κι εσύ θα το εκμεταλλευτείς. Η διαφάνεια στις γόβες ή στις πλατφόρμες δίνει έναν μίνιμαλ, αλλά σέξι αέρα στο περπάτημά σου, όσο σοφιστικέ χρειάζεται για τον χώρο εργασίας σου. Και δε χρειάζεται να φρεσκάρεις το πεντικιούρ ή τις φτέρνες σου. Ταιριάζει με όλα: με τζιν και κοντομάνικη μπλούζα, με φόρεμα ή φούστα.

#2. Mules ή παντόφλες

Τα γυναικεία mules δεν αντιστοιχούν στις παντόφλες που φοράς στο σπίτι σου το χειμώνα. Πρόκειται για τις πολύ μοδάτες παντόφλες, με επίσημο ψηλό τακούνι ή και όχι, που είναι βολικές και άνετες για εσένα που έχεις φαρδύ πέλμα και τις φοράς στη δουλειά, στο δρόμο ή και στο μπαρ. Θα τις βρεις με λεπτομέρειες, με 3D εφέ σχέδια, με σατέν ύφασμα, με μυτερή μύτη και σε πολλά χρώματα. Ωραίο το καλοκαιρινό λευκό χρώμα, αλλά γιατί να μην δοκιμάσεις mules στο χρώμα της λεβάντας, σε γκρι, μαύρο, ναυτικό μπλε ή και κόκκινο; Θα το φοράς με φόρεμα, φούστα ή παντελόνι και σε κάθε περίσταση.

#3. Slingbacks

Τα φορούσαν οι γιαγιάδες μας και εμείς τα θεωρούσαμε μεγαλίστικα, αλλά η αλήθεια είναι πως τα slingbacks, τα ανοιχτά παπούτσια που δένουν στην φτέρνα, είναι τόσο άνετα που θα τα φοράς παντού: στη δουλειά, στο ρεπό, στα πάρτι και στις διακοπές.

#4. Μπαλαρίνες

Οι μπαλαρίνες επέστρεψαν! Το 2019 θα τις βρεις με μυτερή και κυρίως τετράγωνη μύτη. Είναι κομψές, στυλάτες και άνετες, με ευλύγιστη σόλα και φυσικά… φθηνές! Ανακάλυψέ τις με δερμάτινο ή σουέντ ύφασμα, σε αμέτρητα χρώματα: λεβάντα, καρπουζί, ροζ και μαύρο. Ένα καλό ζευγάρι μπαλαρίνες ταιριάζει τέλεια με κοστούμι. Θα τις φοράς ακόμα και στα επαγγελματικά και προσωπικά ταξίδια σου, γιατί αφήνουν το πέλμα σου να αναπνέει.

#5. Mary Jane

Είτε τις αγοράσεις επίπεδες είτε ως γόβες, τα παπούτσια Mary Jane είναι ιδανικά για τη δουλειά ακόμα και το καλοκαίρι. Είναι ακόμα στη μόδα και μπορείς να τα φοράς πρωί και βράδυ. Ίσως καλύτερα να τα διαλέξεις με μεσαίου μήκους τακούνι, για να στέκεσαι άνετα. Είναι ασφαλή καθώς διαθέτουν το λουράκι στη φτέρνα. Ο ρετρό χαρακτήρας τους ταιριάζει τέλεια με τις πέρλες που έχεις στην άκρη για το meeting του μήνα.

#6. Πέδιλα

Τα χαμηλά πέδιλα είναι ό,τι πρέπει για μια χαριτωμένη και άνετη εμφάνιση στη δουλειά. Διάλεξε πέδιλα με 2-3 πόντους τακούνι, ώστε να μπορείς να περπατάς άνετα όλη τη μέρα και παράλληλα να αναδείξεις το ύψος σου. Φόρεσέ τα με vintage καλοκαιρινά φορέματα για πιο αέρινο look.

#7. Loafers

Τα μαλακά παπούτσια loafers είναι άνετα και κολακευτικά για κάθε σωματότυπο. Είναι ελαφριά, ρομαντικά και πολύ chic με μυτερή μύτη. Θα τα βρεις με δέρμα, λευκά, μαύρα, μπεζ σουέντ, φλοράλ, ροζ και γκρι. Φόρεσέ τα με φλοράλ και τζιν ή και κοστούμι για καλοκαιρινό look ακόμα και αν πάρεις το μετρό.

#8. Καλοκαιρινά sneakers

Ίσως τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα αγαπημένα σου λευκά sneakers. Φόρεσέ τα στη δουλειά με κοστούμι, τζιν ή φόρεμα, όμως φρόντισε να είναι πεντακάθαρα. Παράλληλα, δοκίμασε να φορέσεις και τα ροζ sneakers σου που είναι κομψά και ελαφριά με μία pencil φούστα ή φλοράλ. Και μην ξεχνάς, υπάρχουν αμέτρητοι μοδάτοι τρόποι να δέσεις τα κορδόνια σου για να ξεχωρίσεις.

Κατερίνα Χλιάρα

Διαβάστε επίσης