Ανανεώστε το σπίτι σας με έπιπλα & αξεσουάρ μπάνιου

Ανανεώστε το σπίτι σας με έπιπλα & αξεσουάρ μπάνιου Ανανεώστε το σπίτι σας με έπιπλα & αξεσουάρ μπάνιου

Η εργονομία είναι πολύ βασικό στοιχείο σε ένα σπίτι, ειδικά στις μέρες μας, που τα διαμερίσματα είναι μικρά και τα αποθηκευτικά σημεία απαραίτητα. Πολλές φορές, λόγω λαθών από την κατασκευή τους, υπάρχει πρόβλημα με τη σωστή κατανομή και έτσι δημιουργείται πονοκέφαλος για το που θα χωρέσουν όλα τα πράγματα!

Ο χώρος του μπάνιου, συνήθως, είναι περιορισμένος και για τον λόγο αυτό, καλό είναι να επιλέγετε έπιπλα και αξεσουάρ μπάνιου που να προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικά μέρη, ώστε να μπορείτε να βολεύετε τα αντικείμενά σας και να φαίνεται το δωμάτιο καθαρό και τακτοποιημένο.

To fabrica.gr δείχνει πώς!

Κερδίζοντας χώρο με έπιπλα μπάνιου

Σίγουρα, το εμβαδόν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για να επιλέξετε τα κατάλληλα έπιπλα μπάνιου. Μαζί με τον παράγοντα αυτό, είναι σημαντικό να σκεφτείτε αν σας προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους και φυσικά αν το design του ταιριάζει με αυτό που έχετε φανταστεί.

Το έπιπλο Toro είναι κομψό και minimal, αποτελώντας έτσι ιδανική λύση για κάθε μπάνιο καθώς μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε πολλά είδη διακόσμησης. Ταυτόχρονα, ο μεγάλος καθρέφτης είναι ιδιαίτερα βοηθητικός. Πλέον μπορείτε να τοποθετείτε τα είδη της προσωπικής σας υγιεινής, τα καλλυντικά σας αλλά και αντικείμενα όπως πετσέτες στα ντουλάπια, για να παραμένει όσο το δυνατόν πιο ελεύθερο το σημείο του πάγκου, δημιουργώντας μια αίσθηση καθαριότητας και αρμονίας.

Θέλετε περισσότερο χώρο;

Ανάλογα με τα άτομα κάθε νοικοκυριού, δημιουργούνται και οι αντίστοιχες απαιτήσεις για περισσότερες αποθηκευτικές λύσεις. Ειδικά, οι οικογένειες με παιδιά χρειάζονται λύσεις που να προσφέρουν μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Επομένως, απαραίτητη προσθήκη είναι τα αξεσουάρ μπάνιου που καταλαμβάνουν λίγο χώρο στο σπίτι και σε αυτά τοποθετούν αντικείμενα που είναι προς αποθήκευση, ώστε όλα να είναι τακτοποιημένα.

Μια καλή ιδέα είναι η έξυπνη ντουλάπα αποθήκευσης Drop Side Cabinet κερδίζοντας έτσι σε εργονομία. Παράλληλα, έχει μοντέρνο design, αναβαθμίζοντας αισθητικά το σημείο αυτό.

Μπορεί να φτιάχνετε τώρα το σπίτι σας και να είστε σε διαδικασία επιλογής ή να θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας. Υπάρχουν πολλές ακόμη ιδέες που έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε για να πετύχετε ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα, κερδίζοντας ταυτόχρονα σε λειτουργικότητα.

Επισκεφθείτε το Fabrica Shop για ποικιλία λύσεων, ώστε να επιλέξετε έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ μπάνιου που να ταιριάζουν με το στιλ που επιθυμείτε να έχει ο προσωπικός σας χώρος.

Αν σας άρεσαν οι επιλογές μας κάντε εδώ την αγορά σας εύκολα & γρήγορα: TORO 60 Κρεμαστό έπιπλο γκρι, DROP SIDE CABINET Στήλη επιδαπέδια μπεζ

 

Διαβάστε επίσης