Παντρεύεστε; Δέκα συμβουλές για να επιλέξετε το τέλειο νυφικό

Παντρεύεστε; Δέκα συμβουλές για να επιλέξετε το τέλειο νυφικό Παντρεύεστε; Δέκα συμβουλές για να επιλέξετε το τέλειο νυφικό

Επειδή όλα του γάμου δύσκολα, ειδικά για τις νύφες που περιμένουν αυτή τη στιγμή μια ολόκληρη ζωή, δίνουμε τις πρώτες συμβουλές για την επιλογή του σωστού νυφικού. Είναι πολύ σημαντικό η νύφη να είναι ήρεμη και ψύχραιμη, γιατί πολλές φορές παρατηρείται το φαινόμενο να ονειρευόμαστε μια ζωή το νυφικό μας και στο τέλος να φοράμε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που θέλαμε.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Τα πράγματα γίνονται πολύ προσωπικά όταν πρόκειται για την επιλογή του νυφικού. Αντίθετα με οποιοδήποτε άλλο φόρεμα που θα αγοράσετε η επιλογή του νυφικού είναι πολύ σημαντική απόφαση, καθώς θα θέλετε να το θυμάστε στοργικά για το υπόλοιπο της ζωής σας. Καθώς λοιπόν εισέρχεστε στο θαυμαστό κόσμο των νυφικών, μην ανησυχείτε αν δε γνωρίζετε πολλά για τα κρινολίνο και τους κορσέδες. Δέκα συμβουλές μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε την αναζήτηση του νυφικού σας μια απολαυστική διαδικασία.

Συμβουλευτείτε
Παντρεύεστε; Δέκα συμβουλές για να επιλέξετε το τέλειο νυφικόΕνημερωθείτε πριν επισκεφτείτε τους οίκους νυφικών. Η μελέτη νυφικών στα ηλεκτρονικά και έντυπα περιοδικά γάμου είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε. Αυτή η έρευνα  θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε μια γενική ιδέα για το είδος νυφικού που θέλετε. Σημειώσεις το στιλ, το ύφασμα και τις τιμές που σας ενδιαφέρουν, καθώς επίσης και τα περιοδικά με τις σελίδες που έχετε επιλέξει. Είναι καλό να τα έχετε μαζί σας, στο ραντεβού σας στα νυφικά σαλόνια.

Επισήμανση
Προσπαθήστε να μην κολλήσετε σε ένα νυφικό που φαίνεται τέλειο στο χαρτί. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην ταιριάζει στο σώμα αλλά στην προσωπικότητά σας. Εάν συμβεί αυτό, ο σύμβουλός σας μπορεί να σας κατευθύνει σε ένα παρόμοιο, αλλά πιο κολακευτικό νυφικό, Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει όλα τα στιλ νυφικών. Νυφικά σε γραμμή Α, τουαλέτα χορού, empire, shelth, maermaid.

Ξεκινήστε την αναζήτηση δύο μήνες νωρίτερα
Οι περισσότεροι ειδικοί θα σας ρωτήσουν για την ημερομηνία, το χρόνο και τον τόπο που θα γίνει ο γάμος. Αυτές οι διαδικαστικές ερωτήσεις τους βοηθούν να σας συστήσουν το κατάλληλο νυφικό. Επίσης, οι ειδικοί συμφωνούν ότι η αναζήτηση του νυφικού πρέπει να αρχίσει δύο με τρεις μήνες πριν από το γάμο. Οι παραινέσεις για την αναζήτηση του νυφικού έξι μήνες πριν από το γάμο είναι μύθος. Είναι σημαντική η εποχή που παντρεύεστε. Αν παντρεύεστε Ιανουάριο ή Φεβρουάριο θα βρείτε το νυφικό που θέλετε ακόμα και ένα μήνα πριν από το γάμο.

Κλείστε ραντεβού
Είναι πολύ σημαντικό να κλείσετε ραντεβού. Το ραντεβού επιτρέπει στους ειδικούς να σας αφιερώσουν αρκετό χρόνο ώστε να σας βοηθήσουν αποτελεσματικά. Δεν αξίζει τον κόπο να ταλαιπωρήστε και για την ομορφότερη ώρα της ζωής σας. Αποφύγετε να κλείσετε ραντεβού το Σάββατο, όταν τα καταστήματα έχουν πολύ δουλειά. Οποιαδήποτε άλλη μέρα θα σημαίνει πρόσθετο χρόνο και βοήθεια σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Ενημερώστε το κατάστημα για τα χρήματα που διαθέτετε
Να είστε ειλικρινής σε ότι αγορά τα χρήματα που θέλετε να ξοδέψετε για το νυφικό. Είναι σημαντικό να πείτε στη σύμβουλο που σας  εξυπηρετεί τον προϋπολογισμό σας, ώστε να σας δείχνει ανάλογου κόστους νυφικά. Αν προβάρεται νυφικά στα οποία δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά θα προκαλέσετε στον εαυτό σας αναίτιο «πόνο».

Περιποιηθείτε
Παντρεύεστε; Δέκα συμβουλές για να επιλέξετε το τέλειο νυφικόΑκόμα και το πιο όμορφο νυφικό χάνει λίγη από τη γοητεία του να αυτή που το φορά έχει για παράδειγμα άλουστα μαλλιά. Η αναζήτηση νυφικού μπορεί να είναι από μόνη της ένα γεγονός, γι’ αυτό φτιαχτείτε λιγάκι. Μακιγιαριστείτε και χτενιστείτε για να πάρετε μια γεύση για το πως θα φαίνεστε την ημέρα του γάμου σας. Έχετε επίσης μαζί σας ένα ζευγάρι παπούτσια με τακούνι, παρόμοιο με αυτό που προγραμματίζετε να φορέσετε στο γάμο σας.

Προσέξτε τα εσώρουχα σας
Είναι σίγουρο ότι μεταξύ των δοκιμών θα στέκεστε στο κατάστημα με τα εσώρουχά σας. Για να μην φέρετε σε δύσκολη θέση ούτε τον εαυτό σας, ούτε και την πωλήτρια φορέστε όμορφα εσώρουχα. Εάν δεν έχετε ήδη, αγοράστε ένα στράπλες στηθόδεσμο. Από τη στιγμή που θα επιλέξετε το νυφικό σας, να έχετε πάντα μαζί σας στις πρόβες το στηθόδεσμο που θα φορέσετε τη μέρα του γάμου. Η επιλογή του στηθόδεσμου έχει μεγάλη σημασία και παίζει σημαντικό ρόλο στην εφαρμογή του νυφικού.

Περισσότεροι από δύο συνοδοί είναι πλήθος
Μια φιλική συμβουλή: Έχετε μαζί σας στην αναζήτηση του νυφικού μόνο έμπιστα πρόσωπα. Αυτό σημαίνει την μαμά σας, την αδερφή σας και μια φίλη με εξαιρετικό γούστο. Τα περισσότερα σαλόνια νυφικών συμφωνούν ότι δύο συνοδοί είναι αρκετοί. Τρεις ή και περισσότεροι είναι σίγουρα ένα πλήθος ειδικά όταν έχουν αντικρουόμενες απόψεις. Ο καθένας από εμάς έχει τελείως διαφορετικό γούστο.

Να ξέρετε τι θέλετε
Προσέξτε πως στρώνει πάνω σας το νυφικό. Ακόμη και αν το νυφικό που προβάρετε δεν είναι στο νούμερό σας, μπορείτε να καταλάβετε την εφαρμογή του. Αν έχοντας φορεμένο ένα φόρεμα έχετε τη διάθεση για παράδειγμα να προσθέσετε μανίκια σε ένα στράπλες νυφικό, να κοντύνετε την ουρά ενός νυφικού τύπου τουαλέτας χορού, τότε δεν έχετε βρει ακόμα το νυφικό που ψάχνετε.

Προσέξτε τις λεπτομέρειες
Μόλις αποφασίσετε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ένα νυφικό, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζεται τους όρους πώλησης ή ενοικίασης. Είναι συνήθως τυπωμένοι στην απόδειξη, η οποία τελεί ένα είδος συμβολαίου με το κατάστημα.

Πότε βρήκατε το ιδανικό νυφικό
Όταν όλα τα νυφικά αρχίζουν να σας φαίνονται ίδια κάντε ένα διάλλειμα. Για να αποφύγετε αυτή την κατάσταση μην επισκέπτεσαι περισσότερα από δύο καταστήματα τη μέρα. Πως θα ξέρετε πότε έχετε βρει το ιδανικό νυφικό για σας; Ένα δάκρυ χαράς θα τρέξει από τα μάτια σας ή θα λάμψετε από ενθουσιασμό, χαρίζοντας σε όλους το μεγαλύτερο χαμόγελό σας.

 

Διαβάστε επίσης